Wpis z mikrobloga

• 916
Ostatnio idąc do pracbazy znalazłem w rowie kitku. Strasznie darł jape, więc ciężko było go nie zauważyć, a raczej usłyszeć. Był brudny i wychudzony jakby siedział tam już kilka dni.
Pewnie przede mną widziało go jakieś 10 osób wtedy ( _)

Spóźniłem się do pracy prawie 2 godziny, ale przynajmniej teraz mam kitku ()
#pokazkota
Antlioon - Ostatnio idąc do pracbazy znalazłem w rowie kitku. Strasznie darł jape, wi...

źródło: comment_pD3ZNTuIHD4GZkmrXEATpZNq2vABU7Ea.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gwiezdny_wodnik: No tak, ale wypuszczając kota może wypadałoby mieć pewność, że wróci? Młode koty wychodzące z matkami nie wracają, także Twój argument to mentalna wieś.
  • Odpowiedz
@Twinkle: koty to udomowione zwierzęta które kiedyś były dzikie i nigdy nie masz pewności, że taki kot nawet dorosły się nie w-------i pod samochód lub nie zje go pies. Jestem zdania, że nawet śmierć w młodym wieku jednego kociaka jest lepsza niż trzymanie ich zamkniętych. Młody kot boi się w pierwszych miesiącach wychodzić poza granice swojego 'domu'. Po prostu uważam, że niewolenie zwierząt jest małohumanitarne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gwiezdny_wodnik: Też tak uważam, ale kota można wyprowadzać, na wsi nawet bez smyczy kot podąży za Tobą i jeśli pokażesz mu ścieżki to w porządku. Ja nie popieram trzymania kota w betonowej klatce ze szkłem.
  • Odpowiedz