Ostatnio idąc do pracbazy znalazłem w rowie kitku. Strasznie darł jape, więc ciężko było go nie zauważyć, a raczej usłyszeć. Był brudny i wychudzony jakby siedział tam już kilka dni. Pewnie przede mną widziało go jakieś 10 osób wtedy ( ಠ_ಠ)
Spóźniłem się do pracy prawie 2 godziny, ale przynajmniej teraz mam kitku (。◕‿‿◕。) #pokazkota
@Antlioon: To są cwaniaki te kitku, chwytają za serce słabych. I w ten sam sposób sam znalazłem swoją kitkę. A teraz cholera nawet na ręce nie wskoczy niewdzięcznica
@Czaajnik ja jestem mile zaskoczony bo od pierwszego dnia ogarnia, że jak jest sranko to trzeba do kuwety i drapie w drzwi kiedy chce wyjść. Może na zdjęciu nie wygląda, ale jest fest mały, raczej nawet za mały na oddzielenie go od matki więc tym bardziej dziwi mnie to jakim cudem on się znalazł w rowie i przeżył w ogóle ( ͡°ʖ̯͡°)
@Antlioon: a to mój też robił do kuwety. Czasem tylko robił na reklamówkę jak jakaś leżała na ziemi :D Jak jest fest mały, to może będzie próbował ssać koszulki albo palce, mój tak robił. Polecam wziąć jakąś szmatkę żeby miał do ssania, żeby piżama Ci nie j----a xd
@Czaajnik Ja nie wiem co te koty mają z reklamowkami, ale mój poprzedni lubił sobie w nich siedzieć i czasami jak już się w niej wyspał i wyszelescil to się zesral i elo XDD pic rel
@Antlioon: przynajmniej do reklamówki, od razu masz wszystko gotowe, żeby to wynieść. Dla mnie same plusy, ja bym to pochwalił jeszcze. Z resztą, każdy szanujący się kitku fan wie, że kitku>praca.
@dziadeq: bo ratowanie zwierząt w dzisiejszych czasach to heroizm xD Szczególnie, że ten koteł ze zdjęcia wygląda na zadbanego i pewnie miał własny dom a OP go komuś z---------ł XD
Pewnie przede mną widziało go jakieś 10 osób wtedy ( ಠ_ಠ)
Spóźniłem się do pracy prawie 2 godziny, ale przynajmniej teraz mam kitku (。◕‿‿◕。)
#pokazkota
źródło: comment_pD3ZNTuIHD4GZkmrXEATpZNq2vABU7Ea.jpg
PobierzMoże na zdjęciu nie wygląda, ale jest fest mały, raczej nawet za mały na oddzielenie go od matki więc tym bardziej dziwi mnie to jakim cudem on się znalazł w rowie i przeżył w ogóle ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_SXTOYHuBK9NPhk0WMgeXhtrbro6GKFUd.jpg
PobierzZ resztą, każdy szanujący się kitku fan wie, że kitku>praca.