Aktywne Wpisy

thorgoth +390
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz
xazas +653
Witam zainteresowanych, weekend był dniem wolnym dla agentów nieruchomości, także nie posiadam zbytnio wiadomości, ale niektórzy chcieli dołączyć do zabawy, także udostępniam cały kod na Githubie. Kod jak mi się wydaję jest dobrze udokumentowany, ale gdyby były jakieś niejasności to zachęcam do kontaktu. Podpięte jest pod gpt4o-mini od OpenAI, ale jak macie coś innego to w sumie dobrze wiecie co musicie zrobić.
Podpiąłem 5 skrzynek i działało także 20 czy 50 powinno śmigać
Podpiąłem 5 skrzynek i działało także 20 czy 50 powinno śmigać
źródło: image
Pobierz

Pewnie przede mną widziało go jakieś 10 osób wtedy ( ಠ_ಠ)
Spóźniłem się do pracy prawie 2 godziny, ale przynajmniej teraz mam kitku (。◕‿‿◕。)
#pokazkota
źródło: comment_pD3ZNTuIHD4GZkmrXEATpZNq2vABU7Ea.jpg
Pobierz@Antlioon: no i co z tego ze widzieli?
MAsz do nich pretensje, ze nie wzięli?
Moze po prostu nie chcieli kota, bo
źródło: comment_JrMAhNPj9JqpW1MqEDLIsCw832sMZu6k.jpg
Pobierz@Twinkle: Nie każdy mieszka w mieście i trzyma kota w mieszkaniu... mamy środek lata i wydaje mi się naturalne to, że zwierze zamiast gnić zamknięte w śmierdzącym pokoju biega sobie po dworze...
Ale dla zwierzozjebów idealne połącznie to 10kotów+10psów zamkniętych w 10m2 pomieszczeniu
jest też taki żwirek jak [chyba] benek zdaje się [takie jasne zielone opakowanie,drewienkowy żwirek] fajnie pochłania zapach i nie zatyka rur i się łatwo czyści i jest tani
pamiętaj też że jeśli kotu dajesz dużo uwagi, miłości, gadasz do kota, traktujesz jak
tak btw. nie jestem kociarzem, piszę ze swojego doświadczenia, z kitku trzeba zbudować ludzką więź bo te gnojki mają ludzkie myślenie