Aktywne Wpisy

Inevera +428
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Herbalizer +38
Lvl 47 here, mocno związany z językiem polskim, ciężko mi będzie o pracę za granicą, ale nic to, jeżeli osiłek wygra - pakuje żonę i wyjeżdżam. Nie zamierzam mieszkać w kraju, w którym szansę ma wygrać takie indywiduum. W głowie mi się to nie mieści, że prawie 20 mln Polaków ma tak zaburzone postrzeganie dobra/zla.

Kumpel ma taką sytuację. 21 lat, jego dziewczyna 19. Nie mieli żadnych precyzyjnych planów na przyszłość, po prostu chodzili z sobą, poznawali się. Jednak wpadli ok. 3 miesiące temu. No trudno, trzeba było zaplanować ślub. Wszystko zatem ustawili, ale 2 tygodnie temu okazało się, że płód obumarł. I kumpel ma dylemat. Dziewczyna naciska na ślub, robi histerie, rodzina też namawia "bo już w---a kupiona, lokal zarezerwowany, rodziny umówione". Jemu na dziewczynie zależy, ale nie był gotowy na ślub jeszcze. Zgodził się ze względu na sytuację (ciąża), ale teraz - nie wie, co robić.
PS. Ślub jest planowany w na początku września, zatem plusujących - zawołam i napiszę, co się wydarzyło.
Co powinien zrobić?
W sumie to przypomniałem sobie, że mój kumpel miał podobną sytuację. 3 miesiące po jednym związku przeruchał n------y jakąś w akademiku. Też pijana. Polecieli bez zabezpieczeń, w ciąży jest.. Nawet nie byli w związku.
też się nie udało, ale ślub wzięli. Zrobili sobie jeszcze dwójkę nowych dzieci.
źródło: comment_ibfkKdznN5c0t7Cf7FaPyOUSV6uSuBPg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Thachi: Ty udajesz czy jak? Animowane obrazki z dziećmi - czaisz?
Jakby typ był normalny to by,
a) się nie oświadczał tylko odkleił od matczynego cyca.
b) zajął się dziewczyną (niekoniecznie biorąc z nią ślub) a nie tylko się rozgląda, żeby spierdzielić od problemu.
Jeśli ktoś powinien wiać