Wpis z mikrobloga

@justkilling: Też myślałem o 6/10, ale dla mnie już sama sylwetka (nie licząc biustu i twarzy), daje jej 5/10 (co najmniej), a że twarz jest raczej miła dla oka (kwestia gustu pewnie), więc takie 7 minimum bym dał. Do tego z racji, że na niektórych zdjęciach bardzo mocno mi się podoba (może nawet 9/10), to te 6 lub mniej wydaje się za niskie.
  • Odpowiedz
@PanDarcy: Zgadzam się z @justkilling, że na ulicy często spotyka się dziewczyny ładniejsze od niej. Jeśli taką ładniejszą od przeciętnej oceniasz nawet na 9/10, to w takim razie jaką ocenę dasz takim naprawdę ładnym? 12/10?

Zauważyłem, że ogólnie dajesz bardzo wysokie oceny dziewczynom - przynajmniej w moich wpisach (1, 2, 3). Nie przesadzasz z tymi ocenami?
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Dla mnie dziewczyna 10/10 to wpadnięcie w gust wszystkich składowych. Miła dla oka twarz, włosy (długość, kolor, fryzura), ładna i zgrabna sylwetka (niekoniecznie po siłowni), odpowiednia wielkość i kształt p----i, ubranie kobiece.

Pani z powyższych zdjęć wydaje się powyżej przeciętnej, a momentami nawet bardzo. Są oczywiście też takie ujęcia, gdzie wypada dużo gorzej, więc pewnie najwłaściwsza ocena byłaby po obejrzeniu jej w realu.

Żeby dać komuś 5/10 to ta
  • Odpowiedz