Wpis z mikrobloga

Katolicy: Od zawsze uważają homoseksualistów za gorszych, grzesznych, wytykają ich palcami, nazywają tęczową zarazą, dewiantami, zboczeńcami, lobbują za nie daniem im praw przysługującym heteroseksualistom, wrzucają do jednego worka z pedofilami.

Homoseksualiści: W końcu się zaczynają jednoczyć i bronić

Katolicy: Hurr durr atak na kościół!

#bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #urojeniaprawakoidalne #prawackihumor #prawackalogika #4konserwy #prawactwoexplained #neuropa #bekazpodludzi #podludzie
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Scaab: @CzajnikZniszczenia: Z was są takie same tępe łby jak ci co wrzucają wieprzowinę do meczetów czy malują swastyki na synagogach. Permanentnie trollujecie innych głąbów którym w końcu puszczają nerwy a potem krzyczycie jak to was prześladują. Bo wielki problem debili z IQ 65 sprowokować a potem stawiać go jako reprezentatywną grupę wszystkich katolików. No nie?
JUż macie wytłumaczenie żeby jeszcze bardziej po bandzie jechać i jeszcze bardziej
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia: A najbardziej obrażeni na "polityczną poprawność" no i jeszcze wjeżdżają na moderację, że stronnicza (choć zapewne tu mają rację). Ja raz napisałem dość ostro i wjechałem na nabrzmiałą narodową dumę. Od razu komentarz usunięty, chociaż wpis powyżej obrażał dokładnie w ten sam sposób inną nację.
  • Odpowiedz