Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Homoseksualiści: W końcu się zaczynają jednoczyć i bronić
Katolicy: Hurr durr atak na kościół!
#bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #urojeniaprawakoidalne #prawackihumor #prawackalogika #4konserwy #prawactwoexplained #neuropa #bekazpodludzi #podludzie
Komentarz usunięty przez moderatora
JUż macie wytłumaczenie żeby jeszcze bardziej po bandzie jechać i jeszcze bardziej
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: XD Polecam przejrzeć sobie wypowiedzi paru ważnych osób w KK.
A co mnie obchodzi co jest w jakiejś książce napisane? Liczą się czyny a
Alan Turing w anglikańskiej Wielkiej Brytanii był gnębiony przez katolików?
Cała reszta twoje argumentacji równie absurdalna.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Argument nie do podważenia, proszę mnie zakuć.
Tak naprawdę to przyczepiłeś się jedynej rzeczy której mogłeś się przyczepić.
Wielka różnica, odłam tej samej religii. xD
A Kościół tak prześladuje homoseksualistów, że robi z nich arcybiskupów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: XD Idź spać bo już pleciesz.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu