Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +194
Dorszowy +46
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
Homoseksualiści: W końcu się zaczynają jednoczyć i bronić
Katolicy: Hurr durr atak na kościół!
#bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #urojeniaprawakoidalne #prawackihumor #prawackalogika #4konserwy #prawactwoexplained #neuropa #bekazpodludzi #podludzie
@Scaab: Śmiała teza zważywszy na to co się dzieje na Zachodzie i jak wyglądają najnowsze statystyki- zdrowie gejów jeszcze bardziej się pogorszyło.
No i co z tego?
@KawaJimmiego: No pomyślmy dlaczego geje częściej uprawiają seks i dlaczego nie używają zabezpieczeń. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Trzeba być chyba Sherlockiem Holmesem, żeby na to wpaść, ale pozwolę ci
@KawaJimmiego: Tutaj jest mowa o bliskim wschodzie, czyli o wpływie islamu, uwierz mi że geje tam również mają przesrane.
@KawaJimmiego: Bo cię nie szanuję tak samo jak ty mnie. XD
@Scaab: Więc oceniasz wszystkich. Nawet zapominasz, że nacjonalizm nie jest w żaden sposób powiązany z katolicyzmem, jest produktem XIX w lewicy, która nie potrafi sobie poradzić z własnym dzieckiem.
@KawaJimmiego: Nie prawda
@CzajnikZniszczenia: Jak dla ciebie nic, to tylko potwierdzasz dlaczego jesteście wytykani palcami.
Wierność to nie jest ich domena, tylko olbrzymia rozwiązłość; nie przejmują się swoim zdrowiem
Oczywiście nie potrafisz racjonalnie wytłumaczyć tylko zasłaniasz się typowym odejściem od tematu.
Dobra, elo. Nie mam na ciebie czasu.
@Scaab: Nieprawda jak już, nawet pisać nie potrafisz poprawnie. Czego ta grafiki ma niby dowodzić i na jakiej podstawie?
I pomyśleć, że to on napisał przed chwilą:
@KawaJimmiego: Grafika jak już, nawet poprawnie pisać nie umiesz (skoro się bawimy w wytykanie błędów). Dowodzi tego że większa akceptacja społeczna i wsparcie rodziny to mniejsze szanse na problemy psychiczne
Na zamieszczonej grafice w ogóle tego nie widać. Czy ty w ogóle wiesz co ty wstawiasz?
@KawaJimmiego: Skończ ujadać. Już się pożegnałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak grafika ci nie odpowiada to tutaj masz badania:
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1744-6171.2010.00246.x
"FINDINGS: Family acceptance predicts greater self‐esteem, social support, and general health status; it also protects against depression, substance abuse, and suicidal ideation and behaviors."
@CzajnikZniszczenia: Zero argumentacji, epitety, a na końcu ucieczka. Co tutaj więcej komentować?
@Scaab: Wsparcie rodziny w łapaniu zakażeń jest tak bardzo pomocne..
Tutaj masz wyniki badań nad tym co się dzieje u dzieci z rodzin LGBTQWERTY:
https://www.wykop.pl/link/4871925/dzieci-z-teczowych-rodzin-czesciej-mysla-o-popelnieniu-samobojstwa/
Jak się przeanalizuje krytykę tego badania, to wychodzi, że przyczepiono się do definicji "rodzin LGBT", bo większośc tych "związków" długo
@KawaJimmiego: Biedactwo. Ktoś nie chce marnować czasu na ciebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak to przeżyjesz?