Wpis z mikrobloga

Katolicy: Od zawsze uważają homoseksualistów za gorszych, grzesznych, wytykają ich palcami, nazywają tęczową zarazą, dewiantami, zboczeńcami, lobbują za nie daniem im praw przysługującym heteroseksualistom, wrzucają do jednego worka z pedofilami.

Homoseksualiści: W końcu się zaczynają jednoczyć i bronić

Katolicy: Hurr durr atak na kościół!

#bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #urojeniaprawakoidalne #prawackihumor #prawackalogika #4konserwy #prawactwoexplained #neuropa #bekazpodludzi #podludzie
  • 109
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: Ale przecież @CzajnikZniszczenia nie zaprzeczał że homo mają częściej problemy z psychiką. Zauważył tylko że są powodowane przez takich jak ty. Dziecko w wieku dojrzewania, właśnie wtedy kiedy kształtuje się psychika słyszy od was że jest chore, złe, zboczone, że jest dewiantem, że pójdzie do piekła, boi się odrzucenia przez rodzinę i znajomych. To powoduje bardzo poważne problemy psychiczne które jest bardzo trudno naprawić.
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia:

2% gejów odpowiada za 67% wszystkich nowych przypadków zakażeń HIV i 58% syfilisem w USA.

Przykład z głównej- gej zdążył się już zakazić HIV-em, ale ponieważ mało było mu fanaberii, to teraz przywlókł jeszcze z "klubu" obcego faceta i wziął od niego w ciemno zastrzyk. Jakby mało naciągnął jeszcze publiczną służbę zdrowia na leczenie, to teraz musi biegać nad nim sztab lekarzy: https://gcn.ie/gay-man-life-threatening-ordeal-erection-enhancing-drug/
I to jest u gejów norma
  • Odpowiedz
@Scaab: No 2% i powoduje 67% zakażeń- tak, bardzo normalna grupa.
Nawet WHO alarmuje: https://www.wykop.pl/link/3298709/wsrod-gejow-stale-rosnie-liczba-zakazen-hiv/
Nawet rząd USA przyznaje, że HIB rozwija sie głównie wśród gejów: https://www.pch24.pl/nawet-rzad-usa-przyznaje--hiv-pleni-sie-wsrod-homoseksualistow-i-stanowi-powazne-zagrozenie-dla-ich-spolecznosci,45511,i.html#ixzz5P0NRjBL7
HIV był pierwotnie nazywany przez lekarzy chorobą gejowską.
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego:

2% gejów odpowiada za 67% wszystkich nowych przypadków zakażeń HIV i 58% syfilisem w USA.

A co mnie to obchodzi? Mam się wstydzić? HIVa nie mam i miał nie będę, bo wiem jak się chronić

Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś tylko nienawistnym małym człowieczkiem, który obrał sobie za cel niszczenie innej grupy ludzi dla uleczenie swoich kompleksów. Nie pozdrawiam.
  • Odpowiedz
Ja podaję konkretne dane, a ty tylko bredzisz i rzucasz epitetami- merytoryczni jak zawsze.

@KawaJimmiego:

1. Sugeruj na każdym kroku, że jestem podczłowiekiem

2. Oczekuj merytoryczności.xD

Ty człowieku nic nie udowadniasz. Rzucasz jakimiś losowymi badaniami, które mają pokazać twoje "racje" a tak na prawdę mogą co najwyżej wywołać poklask w jakimś stadzie wiejskich półgłówków.

Używanie badania pokazującego częstsze choroby psychiczne w gronie homoseksualistów jako próba dyskredytacji tych osób jest czystą podłością
  • Odpowiedz
1. Sugeruj na każdym kroku, że jestem podczłowiekiem

@CzajnikZniszczenia: Sam to sobie dodajesz. Po prostu źle czynisz. Ja ci wypominam złe zachowanie.

2. Oczekuj merytoryczności.xD

Zacząłeś od:

Polski konserwatysta to tchórz jakich mało.

a teraz udajesz pokrzywdzonego. Syndrom oblężonej wieży...

Znasz pojęcie stresu mniejszościowego?

Chrześcijanie są najbardziej prześladowaną grupą na świecie i jakoś nie wykazują takich odchyłów.

2% homo powoduje 67% zakażeń- jak dla ciebie nie ma w tym nic podejrzanego,
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: Chrześcijanie nawet jak są prześladowanie to mają wsparcie rodziny, znajomych chrześcijan. Homo tego nie mają bo przeważnie są w krajach katolickich tak zastraszeni że nawet przed sobą się nie przyznają
  • Odpowiedz