Aktywne Wpisy

Zopyross +105
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
Pobierz
Kingside +122
W dniu D-Day, 6 czerwca 1944 roku, spadochroniarz John Steele zaczepił się swoim spadochronem o wieżę kościoła w Normandii. Przez dwie godziny wisiał tam, udając martwego, podczas gdy pod nim toczyła się zacięta bitwa.
źródło: temp_file1867472029888148414
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

źródło: comment_q3PtY11mV9PUSChV93SSV2nqPRPXcVvL.jpg
PobierzWytrzymałość kostki niższa od masy? Wszystko zależy od jakości wykonania, klas wytrzymałości kostek itd. jeżeli ścieżka jest z kostki
@podjad3k: gdzie tam widzisz kostkę?
Komentarz usunięty przez autora
@albo_wutka_albo_buk: @cienki137: To już sam nie wiem, różne głosy można znaleźć w Internecie. Na pewno wiele razy widziałem kostkę na chodnikach czy drogach dla rowerów, która po kilku latach jest już całkowicie pofalowana (jakieś zapadnięcia czy nierówności co najmniej takie jak na załączonym zdjęciu - jak widać niebezpieczne dla rowerzystów), a nawet asfalt o gorszych parametrach jakoś
źródło: comment_4CXaeZhh0HYcz5KCmqmy08ki9vdwWqbU.jpg
PobierzGeneralnie droga/chodnik zrobione z kostki na dobrej podbudowie powinien wytrzymać długie lata. Jeżeli dają podbudowę na zasadzie 10 cm piasku, 10 kruszywa i na to kostka na podsypce, to siłą rzeczy to siądzie. Ale przy 20 cm gruntocementu, 20 kruszywa
Po lewej jest druga nitka, można spokojnie jechać dalej i cyknąć fotę jak tamta się zaczyna.
Ale nie.
Może. Ale większa szansa, że tam był znak, jeśli z drugiej strony jest.
W tej chwili to jest czerwony chodnik.
Rozwalają mnie ludzie wytykający innym nieznajomość/nieprzestrzeganie przepisów podczas gdy sami ich nie znają.
Jak autor tej