Wpis z mikrobloga

Dzień dobry wszystkim tej pięknej słonecznej niedzieli,

Mam zapytanie do wszystkich osób posiadających #iphone #apple jaki program do obróbki video jest najlepszy na obecną chwile, a zarazem prosty w obsłudze, z wieloma ciekawymi opcjami, typu filtry nie filtry i tak dalej. Chciałbym jakoś fajne skleić sobie filmik z wakacji. Zwykły iMovie da radę?

Dzięki za odpowiedzi i #pdw

#video #grafika #film
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@sm_m: dzięki za odpowiedz, ale gdybym chciał zmontować to na komputerze, to zapytałbym o program, który pomoże mi to zrobić na komputerze, nie rozumiem takich głupich wścibskich pytań odbiegających od tematu. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@sm_m: reakcja przesadzona, ale pytanie rzeczywiście niepotrzebne. przed zmontowaniem tego na komputerze może powstrzymywać np. brak tegoż.
  • Odpowiedz
@advert: No i nie można tego po prostu napisać albo nie odpowiadać wcale? Przecież nie skrytykowałem gościa za to że chce na telefonie montować tylko byłem ciekaw dlaczego.
  • Odpowiedz
@Fosfik: Montowałem po wakacjach filmik w iMovie, dało radę... co więcej działało to szybciej niż movie maker na PC. Z tym że ja to robiłem na ipadzie... nie wiem czy na iphone będzie wygodnie ze względu na względnie mały ekran.
  • Odpowiedz
@Fosfik: Mi najlepiej montowalo sie na iphone w Premiere Rush, ma najwiecej funkcji (przez co nieco skomplikowany) i był (nie wiem jak teraz) darmowy
  • Odpowiedz