@krzysiegc: ja tez nie mam empatii O ktorej mu wspomniales bo prawdopodobnie mam psychopatie ale zakladam setki masek wsrod ludzi I jakos idzie¯\_(ツ)_/¯
@krzysiegc: ogolnie teraz gdy zaczalem cos robic by wyjsc z przegrywu to dostaje czesto komentarze typu "w---------j z tagu dynamiczniaku czy normiku" xD widac chec poprawy swojego zywota to zbrodnia w ich oczach (✌゚∀゚)☞
@ukaszeq: XDD bardzo mało jest ludzi, którzy mają chęci. Większość to banda szukająca poklasku i atencji co dzisiaj wywnioskowałem po typie który pod swoim wpisem "jak się gada z ludźmi?" powiedział mi, że ma moje słowa w dupie i dodał mnie na czarno XD.
@krzysiegc: gowno Human kierunek gdzie podobno duzo czasu wolnego I imprez ( ͡°͜ʖ͡°) Kazdy Human oprocz prawa to gownokierunek ale coz ( ͡°͜ʖ͡°)Przynajmniej postaram sie relacje miedzyludzkie I social skille podtrenowac
@krzysiegc: raczej nie ale jak ktos tam bedzie melo robil to chetnie sie udam, poza tym wczoraj z wlasnej inicjatywy zrobilem konfe grupowa na fb ludzi z kierunku zeby jakos tak sie pokazac I od razu wyszedlem z pomyslami imprez czy wyjsc integracyjnych na piwko zeby tak dynamicznosc pokazac, spotkalo sie to z dobrym odbiorem wsrod ludzi a szczegolnie rozowych ktore stanowia jakas polowe kierunku, ponadto z jedna z nich
Historia?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ukaszeq: pociesze Cię, masz tylko urojenia, ale raczej tylko takie nieszkodilwe