Wpis z mikrobloga

to co się d-------o w tym wpisie to XDDDDDDDD
https://www.wykop.pl/wpis/43123039/przegryw-jak-sie-k---a-gada-z-ludzmi-nikt-mnie-nie/
typ z tagu #przegryw napisał, że nie wie jak się gada z ludźmi, no to mu odpisałem na pytanie. Jak zacząłem z nim elegancko i delikatnie rozmawiać to mi napisał, żebym sobie wsadził moje słowa w dupę XD i mnie dodał na czarno.
Leci ten tag na czarno, nie mam siły do tych wiecznie nieszczęśliwych przegrańców, którzy nie potrafią sobie podetrzeć dupska bo ich nikt nie nauczył.
#gownowpis
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzysiegc: ogolnie teraz gdy zaczalem cos robic by wyjsc z przegrywu to dostaje czesto komentarze typu "w---------j z tagu dynamiczniaku czy normiku" xD widac chec poprawy swojego zywota to zbrodnia w ich oczach ( )
  • Odpowiedz
@ukaszeq: XDD bardzo mało jest ludzi, którzy mają chęci. Większość to banda szukająca poklasku i atencji co dzisiaj wywnioskowałem po typie który pod swoim wpisem "jak się gada z ludźmi?" powiedział mi, że ma moje słowa w dupie i dodał mnie na czarno XD.
  • Odpowiedz
@krzysiegc: ale przynajmniej gdy uda mi sie wyjsc na prosta teraz idac na studia do wojewodzkiego to bede mial satysfakcje gdy sie jakies seksy czy fwb uda miec z loszkami a oni nie robiac nic by to zmienic beda nadal siedziec przed kompem z benizem w dloni ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@krzysiegc: gowno Human kierunek gdzie podobno duzo czasu wolnego I imprez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kazdy Human oprocz prawa to gownokierunek ale coz ( ͡° ͜ʖ ͡°)Przynajmniej postaram sie relacje miedzyludzkie I social skille podtrenowac
  • Odpowiedz
@krzysiegc: raczej nie ale jak ktos tam bedzie melo robil to chetnie sie udam, poza tym wczoraj z wlasnej inicjatywy zrobilem konfe grupowa na fb ludzi z kierunku zeby jakos tak sie pokazac I od razu wyszedlem z pomyslami imprez czy wyjsc integracyjnych na piwko zeby tak dynamicznosc pokazac, spotkalo sie to z dobrym odbiorem wsrod ludzi a szczegolnie rozowych ktore stanowia jakas polowe kierunku, ponadto z jedna z nich
  • Odpowiedz