Wpis z mikrobloga

to co się d-------o w tym wpisie to XDDDDDDDD
https://www.wykop.pl/wpis/43123039/przegryw-jak-sie-k---a-gada-z-ludzmi-nikt-mnie-nie/
typ z tagu #przegryw napisał, że nie wie jak się gada z ludźmi, no to mu odpisałem na pytanie. Jak zacząłem z nim elegancko i delikatnie rozmawiać to mi napisał, żebym sobie wsadził moje słowa w dupę XD i mnie dodał na czarno.
Leci ten tag na czarno, nie mam siły do tych wiecznie nieszczęśliwych przegrańców, którzy nie potrafią sobie podetrzeć dupska bo ich nikt nie nauczył.
#gownowpis
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ukaszeq: z moich imprez w akademikach pamietam ze zazwyczaj konczylo sie impreze w lozku z jakas rozowa, z kilkoma nawet byłem potem ale to krótkie epizody, potem poznałem moją już ex i się skończyło niestety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ukaszeq: o widzę że diagnoza postawiona przez najlepszego lekarza dr.Google nie mam pytań w takim razie
skończ pieprzyć albo idź do specjalisty który tylko potwierdzi że z chorób to jedynie lenistwo i użalanie się na sobą masz
  • Odpowiedz
@ukaszeq: Ja to miałem w dupie, bo zazwyczaj jeżeli nie szliśmy do mnie tylko np. do pokoju od różowej to poprostu nie zwracało się uwagi na domowników. Ludzie będą gadać tak czy siak XD
  • Odpowiedz
@ukaszeq: żyj dalej ze swoimi urojeniami Freethinker.jpg
Co do fwb, to spieszę z odpowiedzią. Masz jakiś 1% szans na znalezienie, po co kobiecie ktoś kto wmawia sobie choroby psychiczne i nie ma pojęcia jak ją zaspokoić xD
  • Odpowiedz