Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +106
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
jonasz68 +48
Do ludzi, który mówią, że nie każdy musi mieszkać w Warszawie czy Wrocławiu. Czy wy wiecie jak wygląda rynek pracy w mieście powiatowym, albo nawet wojewódzkim typu Białystok czy Kielce dla typowego absolenta szkoły wyżej kierunku finanse, czegoś prawniczego albo inżynieryjnego?
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie

Na dniach możliwe, że będę miał i7-2670QM (czyli chyba max co w ogóle do niego wejdzie) i dodatkowo myślę nad kupnem jakiegoś SSD - tylko też nie chcę za dużo wydawać, bo sam nie wiem na ile jest to w ogóle opłacalne..
#laptopy #laptop #notebook #komputery #elektronika #asus #pytanie #pytaniedoeksperta
https://www.asus.com/pl/Laptops/K53SV/specifications/
http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM65_Express.html
Tu masz listę procków jakie powinien Ci chipset ogarnąć. Możesz też popatrzeć za jakimś modowanym biosem, bo często i gęsto tam są blokowane możliwości.
Dołożenie dysku SSD odmłodziło laptopa o 5 lat.. SERIO...
Olej procka... kup SSD, samsunga evo za 3 stówki i gwarantuje że laptop jeszcze długo posłuży, a szybkość działania będzie niebo a ziemia.
Start zimnego systemu od zera to teraz kilkanascie sekund max
Pomijając rozmiar i wagę (bo
i7-2670QM być może będę miał za darmo, więc tylko kwestia jak to jest do końca z tym chłodzeniem.. a jeśli chodzi o SSD to zastanawiam się nad 250GB BX500
na adapterze to pewnie prędkości jednego z dysków