Aktywne Wpisy
dzkeson +127
Ci ludzie są autorami dzisiejszego upokorzenia. W imieniu portalu wykop dziękujemy za ten wspaniały wybór. Liczymy na powtórkę za rok :)
#eurowizja
#eurowizja
Asullo +4
Tak sobie siedzę i wspominam. Pierwszy konkurs obejrzałem.. 20 lat temu 😆 W 2004 roku
Jaki jest wasz staż?
#eurowizja
Jaki jest wasz staż?
#eurowizja
Czemu goście zakładający ludziom internet po domach to takie leniwe dzbany?
Wielokrotnie byłem u znajomych i w różnych firmach, gdzie sieci WiFi są postawione tak, że #!$%@? są 2-3 kanały. Po 4, 5, 10 sieci na jednym kanale. I każdy kolejny zagłusza poprzednie. Oczywiście obowiązkowo na 2,4 GHz. Czy jest na wykopie ktoś, to pracuje np. w #upc #tpsa #orange #vectra #toya i możę mi wytłumaczyć dlaczego jesteście takimi dzbanami?
Ostatnio byłem u kumpla który miał "obiecane" 200 megabitów, a po wifi wyciągał 20 megabitów, na telefonie, kilka metrów od routera(zero ścian). Oczywiście 5 innych sąsiadów siedziało na tym samym kanale. Tak genialnie było wszystko skonfigurowane. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@kotnaklawiaturze: nikt za to medali nie daje, a prędzej zjebe, że marnują czas i potem klient słyszy coś od znajomych i dzwoni zawraca dupę, żeby mu przestawić, bo wolno chodzi. Masówka i #!$%@? na klienta, ciężko się dziwić monterom, bo pewnie ani ich nie szkolą
Komentarz usunięty przez moderatora