Aktywne Wpisy
Funcfotek +2
ZenujacaDoomerka +13
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
Znowu zaczałem liftować po dłuuuugiej przerwie (dalej pcham stronglifts 5x5), już w większości liftów osiągnałem swoje poprzednie wyniki i tutaj mam pytanko do OHP - 3 treningi mi zajęło zanim zrobiłem 5x5 z 42,5kg, zwykle dodawałem 2,5kg co trening. Nie powinienem zacząć dawać teraz sobie po 1kg co trening? bo 45kg mi chyba zajmie w takim razie z 5 treningów biorąc pod uwage że nie będę robić deloada xD
Dieta i regeneracja jest jak najbardziej w normie.
5-5-5-3-5
5-5-5-5-4
5-5-5-5-5
Przerwa miedzy seriami 1.5 minuty jak mam faila to 5 minut przerwy. Moze powinienem po prostu zwiekszyc przerwy do ponad 2 minut?
Komentarz usunięty przez autora