Drodzy mirki i mirabelki. Ma może ktos wiedze na temat różnych audiotek. Bo sprawa wygląda tak. Zaczęłam ostatnio pracę i można na nocnych zmianach słuchać muzyki. Pierwszy tydzień było spoko. Ale ostatnio miałam drugi. I juz niestety aż tak fajnie nie było. Czas strasznie się ciągnął. Przypomniałam sobie, że kiedyś w ramach promocji dostałam dwa tytuły na Audiotece. Przesluchalam jeden i noc minęła niezwykle przyjemnie i szybko. Postanowiłam się trochę rozejrzeć za kilkoma tytułami, bo pozostał mi ostatni. I szczerze - przeraziłam się. 45 zł za jeden tytuł. Jako, że czytam i kupuje książki papierowe, to bolało by mnie wydać 45 zł za nagranie. Tak więc tu zaczyna się moje pytanie. Znacie jakieś audioteki - jakość nie musi być kosmiczna, wystarczy dobra. I by cena również nie była jak poprzednia. Tak ceny do 20 zł. #ksiazki #audiobook #pytanie
@MementoMori49: na wypoku reklamuje się storytel z 30dniami za free, obadaj audioteke i legimi, musisz ocenić która ma najwiekszy zasób ksiązek dla Ciebie
@dugi123 audioteka? Tak więc, jakość nagrań- świetna Dużo tytułów. Jednak, za tytuł od 40 do 45 zł, zaś za subskrypcję mamy dwa tytuły za 20 zł. Czyli dość drogo. Nawet z subskrypcją.
@MementoMori49: Może spróbuj posłuchać podcastów może ci się jakieś spodobają i są za free. Aplikacji jest mnóstwo do pobierania offline i słuchania godzinami a nawet dniami
@norb989ert w sumie tego też mogę spróbować. Bo tak to schodzi mi książka na dzień. Jak bym płaciła tak jak na audiotece to przez tydzień idzie połowa tego co zarobiłam. Dla tego szukam czegoś tańszego.
Zaczęłam ostatnio pracę i można na nocnych zmianach słuchać muzyki. Pierwszy tydzień było spoko. Ale ostatnio miałam drugi. I juz niestety aż tak fajnie nie było. Czas strasznie się ciągnął. Przypomniałam sobie, że kiedyś w ramach promocji dostałam dwa tytuły na Audiotece. Przesluchalam jeden i noc minęła niezwykle przyjemnie i szybko. Postanowiłam się trochę rozejrzeć za kilkoma tytułami, bo pozostał mi ostatni. I szczerze - przeraziłam się. 45 zł za jeden tytuł. Jako, że czytam i kupuje książki papierowe, to bolało by mnie wydać 45 zł za nagranie. Tak więc tu zaczyna się moje pytanie. Znacie jakieś audioteki - jakość nie musi być kosmiczna, wystarczy dobra. I by cena również nie była jak poprzednia. Tak ceny do 20 zł.
#ksiazki #audiobook #pytanie
Tak więc, jakość nagrań- świetna
Dużo tytułów.
Jednak, za tytuł od 40 do 45 zł, zaś za subskrypcję mamy dwa tytuły za 20 zł.
Czyli dość drogo. Nawet z subskrypcją.