Wpis z mikrobloga

Podobno codziennie 3 miliony polaków kupuje małpki, duża część ludzi rano przed pracą. Powiedzcie, czy picie przed robotą lub w robocie jest tak powszechne i nadużywane, czy to raczej marginalne zjawisko? Ja bym się nigdy nie odważył przed lub w pracy wypić, ale jak taka masa ludzi z rana kupuje, to bym się nie ździwił, że popijają w pracy, bo takie 100 lub 200 ml wódki łatwo ukryć w kieszeni #narkotykizawszespoko #alkoholizm #alkohol
  • 63
@Morelo mojego brata szef, polak, ma naprawdę zajebiście duża firmę w Niemczech i w Polsce, miliony na koncie, auto za 150k € i jego stary zapił się na śmierć, jego syn pewnie zrobi to samo xD

A znam więcej takich, ale no, nie próbuj nawet na wykopie pisać takich rzeczy, bo zburzysz idealną wizję wykopkow i ich mądrości xD
@WiFoN_xD: Taa po benzo to się rano budzisz i #!$%@? wie co się działo.

@EarthRebel mmm, jesteś upośledzony?
Czyli uważasz, że psychiatrzy przepisują leki, które gdy bierze się w normalny sposób są niebezpieczne, tak?
Idź im powiedz, że są debilami, a ty się znasz lepiej xD

I jak myślisz, ktoś kto lata ba benzo, bo ma zaburzenia lękowe nie może pracować, bo jest na benzo i nie będzie pamiętać co robi
@EarthRebel mam się czym szczycić, ale nie tym co napisałeś, tylko tym, że sprawiam dupokanapke takim jak ty, gdy #!$%@?ą głupoty xD bardzo mnie to bawi wtedy i jest mi od razu lepiej
Nigdy tego nie ukrywałem xD
@Morelo: W firmie w której pracuje aktualnie, jest stanowczy zakaz picia, przyjdziesz pod wpływem - jesteś #!$%@?, i nie ma że boli. Gdy pracowałem jako cieśla na dachach, picie w pracy nie było niczym dziwnym, śmiesznie to może trochę brzmieć, że praca na wysokościach i alkohol, no ale tak było. Gdy pracowałem w dużym zakładzie pracy ok. 1,5k ludzi, picie w pracy też nie było niczym dziwnym, elektrycy, wózkarze, operatorzy maszyn,
@EarthRebel ja ci powiedziałem fakty, a ty się spinasz tak, jakbyś chciał starego wysrać xD
No tak, fakty są cpunskie, rozumiem xD

Nie ćpam benzo, nie wiem skąd w ogóle myśl, że to biorę, ale oczywiście gdy coś ci nie pasuje, to najlepiej ad personan #!$%@?ć xD

Zjedz se lepiej benzo, bo ci ciśnienie skoczy i nam tutaj się przekręcisz mój przyjacielu