Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +86
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

Trwa przebudowa linii kolejowej nr 7. Remonty remonty i jeszcze raz remonty. Średnio raz w tygodniu jest sytuacja że rogatki spadają na przejeżdżające auto "od tak" bez sygnalizacji gdy żaden pociąg nie jedzie, tym samym uszkadzają auta. Natomiast gdy jest faktyczna potrzeba aby zamknąć przejazd, to jest on otwarty w najlepsze. Na zdjęciu przejazd w miejscowości Łaskarzew, w miejscowości Ruda Talubska te same cyrki.
źródło: comment_VGDhUlgGcqYjHyS7J1sTnQtAr8tpMcYU.jpg
Pobierz@ponton: Jutro zaczynam urlop, naskrobie coś to UTK. Dzięki za podpowiedź bo sam nie wiedziałem do kogo
Komentarz usunięty przez autora
A ja wiem jak to wygląda, każdemu się nie chce, każdy machnie ręką, a potem płacz że działo się to miesiącami i nikt nie zrobił.
Inna