Taki oto popis #logikarozowychpaskow i blackpillowej rzeczywistości zaserwowali nam twórcy Wiedzmina W jednej z misji po wygranym wyścigu Geralt zostaje zaproszony przez czarodziejkę Keire Metz na kolację która może się skończyć "uroczym" finałem, między nimi wywiązuje się taki oto dialog Keira:Gratuluję. Byłbyś świetnym dżokejem Geralt:Gdybym był pół metra niższy i dwa pudy lżejszy Keira:No tak...Ale wtedy bym cię tu nie zaprosiła. #blackpill #przegryw #wzrost #tfwnogf #stulejacontent #wiedzmin #wiedzmin3 #gry #rozwojosobistyznormikami
@Niski_Manlet: Ja jej odmowilem i nawet nie wykonalem tej misji przyjacielska przysluga, poprostu poszedlem do burdelu i za parenascie orenow sie zabawilem, nawet bedac Wiedzminem nie bede spermiarzem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@womendown: Tez tak mozna, wtedy wyjdziesz na zero bo co prawda zeby zaruchac musisz sie blaznic ale pozniej sie to zeruje bo ja ubijesz i sobie poruchasz ( ͡°͜ʖ͡°)
@Niski_Manlet Bo Keira to głupia i manipulacyjna sucz większa od Yennefer. Srsly, ona dosłownie dała Geraltowi swoją tzippe aby zdobyć jakieś notatki które dla Radowida były bezwartościowe a ona myślała że jak je przyniesie i zrobi oczy kota ze Shreka to wszystko jej daruje. Ona koleguje się tylko z tymi którzy dadzą jej jakiś potencjalny zysk, Lambert to nie wyjątek.
W jednej z misji po wygranym wyścigu Geralt zostaje zaproszony przez czarodziejkę Keire Metz na kolację która może się skończyć "uroczym" finałem, między nimi wywiązuje się taki oto dialog
Keira:Gratuluję. Byłbyś świetnym dżokejem
Geralt:Gdybym był pół metra niższy i dwa pudy lżejszy
Keira:No tak...Ale wtedy bym cię tu nie zaprosiła.
#blackpill #przegryw #wzrost #tfwnogf #stulejacontent #wiedzmin #wiedzmin3 #gry #rozwojosobistyznormikami
@ChceZYC_A_nie_Wegetowac Ja wolałem zerżnąć i zarżnąć
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli wybuchasz geraldo, geraldo wyrucha ciebie
No niby tak, ale ostatecznie płaci za to najwyższą cenę ¯\_(ツ)_/¯, chyba że ją powstrzymasz.