Wpis z mikrobloga

Już się tak cieszyłem, że w przyszłym roku idę na Rammstein... bilet na płytę na narodowy kupiony i opłacony 05.07 wkrótce po godz. 11:00 czyli zaraz po otwarciu okienka. Obecnie zamówienie z nieznanych mi przyczyn ma status "anulowane". Na maila nie przyszło żadne powiadomienie. Dowiedziałem się o tym przypadkiem logując się na konto w eventim. Jak widzę to nawet kupienie i opłacenie biletu nie gwarantuje możliwości wstępu na koncert. Eventim mailowo odpowiada "proszę kupić bilet ponownie a kasę zwrócimy za kilkanaście dni", tylko, że miejsca już wyprzedane! (,) Zero wyjaśnienia dlaczego anulowali moje opłacone zamówienie. Pewnie ktoś chciał wejść na koncert a nie było już wolnych miejsc na płytę więc trzeba było kogoś z tamtą wykopać. Typowo polskie "Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?". Wstydźcie się eventim! #rammstein #eventim #afera #oszukujo
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zamaloczasunalogin: wiem jaką ten stadiom ma opinię jeśli chodzi o akustykę. Jednak koncerty rammsteina to oprócz muzyki również świetne show.( ͡° ͜ʖ ͡°) I głównie dlatego chciałem tam iść + to, że na narodowy mam znacznie bliżej niż np. do Chorzowa. @TheMan mam nadzieję, w Chorzowie była dodatkowa pula biletów. Jeszcze zależy które miejsca będą dostępne bo na narodowym te pod samym dachem do tej
  • Odpowiedz
@DJtomex: Potwierdzam ze kaszana, Jeżeli chcesz iść na koncert jakiegoś swojego ulubionego zespołu, to będzie dla ciebie i tak przeżycie. Ale jeżeli już byłeś nie raz na takim koncercie i chcesz pójść na narodowy żeby go dobrze posłuchać to to jest zły wybór. Akustyka porażka, na trybunach echo, dźwięk się odbija.
  • Odpowiedz
@TheMan: a wiesz może kiedy takie dodatkowe pule mogą wejść do sprzedaży? I w ogóle z jakiego źródła najprędzej będzie się można o tym dowiedzieć? Fanpage eventim?
  • Odpowiedz