Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Dziś miał być mój ślub... Za radą wykopu postanowiłem swoją narzeczoną pod ścianą i kazałem jej podpisać w dniu ślubu intercyzę (ja 16 k ona 5 k) - przyjęła to spokojnie, przez 1,5 roku planowania ślubu wszystko wydawało się w porządku... W czwartek powiedziała mi, że nic z tego nie będzie, że kocha mnie najbardziej na świecie, ale jeśli dzielę majątek jeszcze przed ślubem to po nam właściwie ten ślub... Powiedziała, że nie czuje się przy mnie bezpiecznie, że ciężko mieć do mnie zaufanie skoro ja nie mam do niej żadnego i że odwołujemy tę szopkę i możemy żyć dalej w konkubinacie... Jestem totalnie załamany. Na początku jeszcze myślałam że robi sobie jaja, ale jak zaczęła dzwonić do rodziny i organizatorów wesela i odwoływać wszystko to zrozumiałem, że to nie są żarty... Nawet powiedziałem, że jeśli to dla niej takie ważne, to nie musi być żadnej intercyzy, ale stwierdziła, że skoro szedłem tyle w zaparte to dla niej jest to komunikat, że pieniądze są dla mnie ważniejsze niż wspólne życie i zostawmy wszystko po staremu (╯︵╰,)
Miałem mieć żonę, miałem we wtorek jechać w podróż poślubną - wszystko odwołała, pokrywając straty organizatorów z własnych pieniędzy. Jestem skończonym idiotą, posłuchałem ludzi którzy swoje życie przegrali siedząc na portalu ze śmiesznymi obrazkami i z zazdrości zniszczą życie innym... Będę starał się to jeszcze naprawiać, ale widzę, że jest bardzo skrzywdzona, powiedziała mi, że gdybym stracił pracę to nigdy by mnie nie zostawiła, ale teraz nawet bała by się mieć ze mną dzieci i nie pracować przed pół roku będąc na macierzyńskim. Jestem jej pewien w 100%, wiem, że jest idealną kobietą, nigdy nie leciała na moją kasę, często płaciła za siebie a jak ja za nią płaciłem, to chciała mi oddawać... Da się to jeszcze w ogóle naprawić? Rozmawia ze mną normalnie, tylko te jej piękne oczy są pełne smutku (╯︵╰,) #zwiazki #slub #pomocy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Ktoś kto zarabia 16k nie może być tak głupi. Pisz realniejsze zarzutki.
Ja nie mówię że jest zły. W pierwszym komentarzu pod postem zaznaczam że mówienie o stawianiu pieniążków nad drugą osobę tylko w kontekscie różowej jako tej osoby jest hipokryzją.
Równie dobrze to i jemu zależy na tych pieniążkach bardziej niz na niej.
Ale do was to nie trafia XD
Pewne rzeczy ciężko przeoczyć choćby się nosiło denka od butelek ;)
Przybijam piąteczkę! Niestety ma przewagę liczebną...
Jedyne do czego sie p-----------m to używanie stwierdzenja "pieniadze ponad drugą osobę" TYLKO wobec różowej. Jemu też o to chodzi.
I TYLKO O TO MI K---A CHODZI XD
Poza tym proszę wróć do pierwszego komentarza jaki napisałam i o co mi chodziło, chodzi mi tylko o to durne stwierdzenie "kasa ponad drugi człowiek" TYLKO wobec różowej. Jemu też o to chodzi.
Ja p------e ja sama jestem ZA intercyzą bo nie mam ochoty na współdzielność
@PaulStanley: Tak tak.... wszyscy źli tylko nie Ty. Widać Twoja umiejętność pisania jest na poziomie czytania ze zrozumieniem...w sumie jedno wynika z drugiego więc (rozkłada ręce).
Że ja ci niby mówię że jesteś zły? Nie. Mimo tego że połowa twoich komentarzy wobec lub o mnie to wyzwiska i komentarze OJA ALE GUPIA P---A NIE
Ja szanuję twoja opinie. Ty mojej za to nie.
"Najpewniej" nie znaczy "niemożliwe"... Na prawdę polecam słownik języka polskiego, bo jak już ktoś wyżej zauważył brak zrozumienia tekstu boli.
Nie, nikomu kto chce intercyzy o to nie chodzi, bo nikt NIC NIE ZABIERZE NIKOMU podpisaniem intercyzy, więc żadnej krzywdy nikt nie dozna.
a jakie zaufanie ma ona do Ciebie? Nie ufa, że mimo intercyzy będziesz o nią dbał, woli mieć prawnie zapewniony podział przy różnicy 11k w dochodach ;)
Czyli "moja racja jest najmojsza" mimo tego że jesteśmy po tej samej steonie barykady
Teraz ty czytaj ze zrozumieniem.
Kasa ponad człowiek niekoniecznie oznacza tylko że ktoś ma tu komuś zabierać. Jeśli patrzymy z punktu widzenia różowej opa to tak, ona mu
Ale cie zagiela stary