Wpis z mikrobloga

Ktoś tam pytał o Nicolasa Pepe totsa wczoraj i napisałem że jest przyzwoity. To zmieniam zdanie, miałem styl gry sniper, dziś mu zmieniłem na deadeye i jest rzeźnikiem w 8 meczach 10 bramek , kończy wszystko jak narazie nawet bez precyzyjnego a na sniperze potrafił w bramkę nie trafić, strzały z dystansu to takie bomby że prawie rozrywają siatkę.

Swoją drogą po kilku roszadach w składzie nowym teamem bilans 6-2 jak narazie i 65 miejsce na świecie , chwilowe ale fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym tylko g1 nic więcej wbić drugi raz.

I pytanie, jaki dać styl gry Vieirzę? Zagrałem nim 10+ spotkań na basicu i wygląda to optymalnie, fajnie mu boostuje nie tylko obronę ale też trochę tempo i drybling. Wstawiam fote czy warto to ruszać bo dzięki boostom do ofensywy dobrze też rozgrywa piłę.
#fut
Pobierz Fifi7 - Ktoś tam pytał o Nicolasa Pepe totsa wczoraj i napisałem że jest przyzwoity. ...
źródło: comment_olBpWA34kci9NMAHKCXobGsYFgLhFOWp.jpg
  • 11
@flexx: No bo wnosi coś do ofensywy, zresztą sam zobacz że mu fajnie boostuje to co potrzeba , dając cień dostanie tylko tempa więcej i lepsze krycie, pewnie w ofensywie będzie dużo słabszy dlatego się zastanawiam.
@andek980: No wiem :) Ja mam na SPD teraz dwa kloce Fabinho if i Vieire ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczymy jak się to fc skończy narazie 6-2, pewnie się skończy na 17 max 19 win standardowo. Teraz mam słaby team gdybym nie zrezygnował gry jakiś czas temu to miałbym Gullita , Ronaldo , Eusebio , Vieire itd. Op skład ciekawe czy bym wbił te g1 , analogicznie
@andek980: No na pewno, wszyscy dosłownie wszyscy prosi grają tą parą :)

Ja teraz chyba jeszcze postaram się kupic cr7 jak najszybciej za te bańkę , pograć chwilę i zaczynamy fut 20.