@Pan_Buk: Niech wrzeszczą. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Akurat głosować powinni tylko ci, którzy płacą podatki, plus emeryci którzy pracowali. Patola i nieroby nie powinni mieć głosu.
@kurdelebele123 Na pewno to robią, ale są raczej nauczeni, że w życiu nikt ci nic nie da za darmo, chyba, że kurtuazyjnie jedzenie. A Polacy kombinują często, jak wyrwać coś za darmochę, a to bo jestem samotną matką, a to costam, bąbelek chory, w Stanach matka raczej zacznie się prostytuować niż zacznie prosić o dawanie czegoś za darmo. Tak mi się wydaje, o ile dobrze rozumiem jak działa kultura ekonomiczna tego kraju
@gefallenerubermensch: ja miałem znajomego co pożyczył ode mnie hajs, z rok się nie pokazywał, by potem znowu chciał pożyczyć ode mnie hajs - myślał chyba, że zapomniałem :) suma drobna, a się nauczyłem już nie pożyczać pieniędzy słabym znajomym :)
@niochland: zrozumialbym jeszcze jak ktos nie ogarnia przepisu, ale w dzisiejszych czasach na yotubie sa poradniki WIDEO wiec 1:1 mozna zrobic samemu pizze ogladajac film i robic to samo co tam, ciasto na pizze to groszowe koszty, najwiecej wychodzą składniki czyli ser/szynka itp - chociaz mnie pizza wychodzi 15zł to składnikow mam wiecej o wiele niz na takiej kupnej za 30zł
@G_Rav: Do pewnego momentu pewnie takie "ogłoszenia" mogły być prawdziwe, ale wychodzą coraz to większe absurdy i trudno mi uwierzyć że ludzie odpieprzają taką manianę.
Ja bym zaoferował dostarczenie osobiste (bez podtekstów) zwyczajnie dowaliłbym taką ilość tabasco że "dzieci" już by nie chciały więcej pizzy. NIGDY. Może i coś na przeczyszczenie też by pomogło. Dobrze że nie jestem ze Słupska
tak
Poza tym imho są tacy co by dali na zeszyt, gdyby to był stały klient.
Komentarz usunięty przez autora