1) RAM Mount z mocowaniem do kierownicy albo zamiast półksiężyca trzymającego zbiorniczek hamulcowy przy kierownicy 2) choćby Oxford Aqua T-50 Rollbag albo "kufry" boczne (torby boczne) Oxford P60R Panniers
@mamet 1. Mam "chińskiego X-gripa" i spełnia swoją rolę, ewentualnie kup oryginalny RAM X-Grip. Podobnego jak na zdjęciu z tym że bez gniazda ładowania - bo kupiłem jakieś bardziej "wiarygodne" ;)
@mamet: Dokup se siajomi do nawigacji, albo tom toma. Jak się w----------z w bieszczadach, to może być ciężko czołgać się z połamanymi nogami do moto, żeby zadzwonić po pomoc.
@mamet: a może coś takiego: http://www.21brothers.eu/21brothers.eu/ROGAL_40L.html wiem, że bardziej pod enduro, ale wklejam, bo może nie wiedziałeś o takiej opcji (mają też inne rozmiary, warto przejrzeć stronę). Polska produkcja, z mojego researchu nikt nie narzekał na jakość.
@URBN_Rider: Spoko opcja z tym montowaniem na zbiorniczek, nie miałem pojęcia ze są takie a w mt jest wyjątkowo mało miejsca na akcesoria na kierownicy. Sakwy tez spoko z tego co widzę ale muszę zobaczyć czy maja je gdzieś stacjonarnie w moim mieście żeby sobie pomacać :p
@WormRider: Gdybym miał jeszcze moje Suzuki to zastanawiał bym się tylko nad takimi ale do mt niestety nie podejdzie. Przymierzałem podobnego rogala u kumpla i wyglada to komicznie
@mamet: jak masz przedlift [14-17] to mam kufer 39l ten z logo yamahy ze stelażem na opchnięcie. Co do mocowania bierz tego chińskiego x-gripa, trzyma jak złoto, nawet przy twardym lądowaniu z jednego koła telefon się nie rusza
Jadę sobie w sierpniu w Bieszczady motocyklem i nie mam ani trzymajki na srajfona ani jakichkolwiek sakw, kufrów itp wiec pytania są 2.
1. Jakiego typu trzymajke na telefon wybrać do MT07?
2. Jaka torba/sakwa centralna nie wymagająca stelażu?
#motocykle #motoryzacja
1) RAM Mount z mocowaniem do kierownicy albo zamiast półksiężyca trzymającego zbiorniczek hamulcowy przy kierownicy
2) choćby Oxford Aqua T-50 Rollbag albo "kufry" boczne (torby boczne) Oxford P60R Panniers
Podobnego jak na zdjęciu z tym że bez gniazda ładowania - bo kupiłem jakieś bardziej "wiarygodne" ;)
Udanej wyprawy i koniecznie wrzuć jakaś fote!
źródło: comment_pzDldCPeIDhiIMaljlkc1sji25XePvmV.jpg
PobierzSakwy tez spoko z tego co widzę ale muszę zobaczyć czy maja je gdzieś stacjonarnie w moim mieście żeby sobie pomacać :p