Wpis z mikrobloga

Mircy pomocy!
Jadę sobie w sierpniu w Bieszczady motocyklem i nie mam ani trzymajki na srajfona ani jakichkolwiek sakw, kufrów itp wiec pytania są 2.

1. Jakiego typu trzymajke na telefon wybrać do MT07?

2. Jaka torba/sakwa centralna nie wymagająca stelażu?
#motocykle #motoryzacja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mamet:

1) RAM Mount z mocowaniem do kierownicy albo zamiast półksiężyca trzymającego zbiorniczek hamulcowy przy kierownicy
2) choćby Oxford Aqua T-50 Rollbag albo "kufry" boczne (torby boczne) Oxford P60R Panniers
  • Odpowiedz
@mamet: Dokup se siajomi do nawigacji, albo tom toma. Jak się w----------z w bieszczadach, to może być ciężko czołgać się z połamanymi nogami do moto, żeby zadzwonić po pomoc.
  • Odpowiedz
  • 0
@URBN_Rider: Spoko opcja z tym montowaniem na zbiorniczek, nie miałem pojęcia ze są takie a w mt jest wyjątkowo mało miejsca na akcesoria na kierownicy.
Sakwy tez spoko z tego co widzę ale muszę zobaczyć czy maja je gdzieś stacjonarnie w moim mieście żeby sobie pomacać :p
  • Odpowiedz
  • 1
@WormRider: Gdybym miał jeszcze moje Suzuki to zastanawiał bym się tylko nad takimi ale do mt niestety nie podejdzie. Przymierzałem podobnego rogala u kumpla i wyglada to komicznie
  • Odpowiedz
@mamet: jak masz przedlift [14-17] to mam kufer 39l ten z logo yamahy ze stelażem na opchnięcie. Co do mocowania bierz tego chińskiego x-gripa, trzyma jak złoto, nawet przy twardym lądowaniu z jednego koła telefon się nie rusza
  • Odpowiedz