Wpis z mikrobloga

@Navari: szkoda ze Tibia upadła. Niby ktos tam jeszcze gra ale to nie to samo gdy 350lvl nie wywoluje respektu :p Najwiekszym plusem tibii byla jej prostota a zarazem olbrzymie mozliwosci. Teraz strasznie to skomplikowali.
  • Odpowiedz
@Van_der_Wons: Dopiero pod koniec przygody z tibią sam stałem się polującym, ale to głównie ze względu na... boty. Łatwo je ubić, uczciwych graczy nie ubijałem, zagadywałem i pytałem czy jest botem, jak ignorował i wykonywał schematyczne ruchy to był atak. Wcześniej nie atakowałem, bo to wiązało się z natychmiastowym kontratakiem. No i lvl był słaby. Kiedyś światów było duuużo więcej, a graczy też. Na tyle dużo, że wbicie 30 lvla
  • Odpowiedz
@Neapolitano: Dzisiaj caveboty są zlikwidowane dzięki battle eye, szkoda tylko że grubo za późno. Są tylko jakieś podstawowe makra i nic więcej, nie spotkasz bota.

@Pieskor: Tibia nie upadła jako tako trzyma się dzielnie ale niestety ani itemy ani lvl nie robi na nikim wrażenia bo każdy wszystko wie i widział. W czasach świetności grały całe osiedla i ja jako dziecko z napisanym na kartce hi --> sell rat
  • Odpowiedz
@Navari: zgadzam się, ale co do braku endgame to się nie zgadzam. Uważam, że gdyby Tibia miała taki endgame jak wow to byłaby jeszcze lepsza niż i tak byla. WoW wiele rzeczy robił zle, ale endgame mieli perfekcyjny. Ile to ja godzin spędziłem na rajdach czy pvp z gildią oj....
  • Odpowiedz
@majkkali: I to jest nudne dla mnie :P lepsza moim zdaniem jest ciągła progresja i punkty na mapie. Punkty na mapie wprowadzają ograniczoną ilośc spotów więc i walke o nie a ciągła progresja sprawia że zawsze znajdzie się na Ciebie większa ryba.

Ja chce Sandbox MMO w których droga jest nieskończona bez końcowego punktu i cieszysz się nimi od pierwszego dnia, nie dobij jak najszybciej do max lvl żeby pograć
  • Odpowiedz
Pamietam jak za lebka, pozakladalismy nicki na Balerze. Wojtek of Balera, Tomek of Balera etc. XD
Albo jak typek z podworka mi passy obczail jak sie w szkole logowalem. Dorwalem c---a z kumplami i oddawal hajs. To byly czasy xD
  • Odpowiedz