Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1583
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +140
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#mmorpg #gry #mmo #humorobrazkowy #pcmasterrace
IMHO Tibia z lat swojej świetności/mojej młodości (czyli okolice 2004-2006) to przerasta WoWa. A WoWa fanem jestem wielkim, tysiące godzin przegranych
@Pieskor: Tibia nie upadła jako tako trzyma się dzielnie ale niestety ani itemy ani lvl nie robi na nikim wrażenia bo każdy wszystko wie i widział. W czasach świetności grały całe osiedla i ja jako dziecko z napisanym na kartce hi --> sell rat
@Nighthuntero: typie, ty chyba w metina nie grales
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja chce Sandbox MMO w których droga jest nieskończona bez końcowego punktu i cieszysz się nimi od pierwszego dnia, nie dobij jak najszybciej do max lvl żeby pograć
No i słyszałem że to taki grind endless MMO z otwartym PVP.
Albo jak typek z podworka mi passy obczail jak sie w szkole logowalem. Dorwalem c---a z kumplami i oddawal hajs. To byly czasy xD