Aktywne Wpisy

Krs90 +112
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz
zaganiacz_bydla +162
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@DzikiBomber: No tyle kosztuje, co zrobić... ¯\_(ツ)_/¯
@budus2: W ogóle zobaczyłeś co ma w koszyku? Chyba nie, więc nie wiem po co komentujesz.
@DzikiBomber: Cóż, to Windows. Co do stacji - tak, będzie mi potrzebna.
@budus2: Po co, skoro i tak u mnie nie ma
@keyoo0: Pan @budus2 dobrze gada, ja miałem i na usb i na PCI i ta na pci chodziła bez porównania lepiej. Wiadomo, kabla nie zastąpi, ale jak już musisz to bierz cos na PCI.
@keyoo0: Nie warto Athlona, jak w podobnej cenie jest Ryzen 1200. Weź z innego sklepu po prostu. 200GE się bierze do najtańszych zestawów bez dodatkowej karty, którzy
Ole Ole i Proline
tam gdzie masz gwiazdki przy Ole Ole to używasz gwarancji niższej ceny i podajesz linki do moreli
w sumie
źródło: comment_GV9ecHjrOGIjjX9Q7Yyrg5HuWuDHDxIE.jpg
Pobierz