Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +250
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Bibi_Mechanik +131
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam
U mnie w pracy są cholernie ciężkie drzwi wejściowe dla pracowników, a gdy mocno wieje, to nie da się ich otworzyć. Dzisiaj wieje; wracaliśmy większą grupą z fajki, kumpel otworzył drzwi i zastawił swoim ciałem, żeby się nie zamknęły. Wszyscy weszli, a za nami szła kobieta...z 45 kg żywej wagi, 150 cm wzrostu i zielone włosy. Kumpel też ją wpuścił, a w ramach podziękowań usłyszał "och, musisz się teraz czuć bardzo męsko, ty mój wybawicielu" w sarkastycznym tonie. Kolega jest wielki, ale i on miał problem z trzymaniem drzwi, więc co zrobił? Odsunął się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Drzwi się zamknęły z hukiem kiedy babka była w połowie drogi, więc uderzona drzwiami padła plackiem na podłogę. I z ryjem do kumpla, że cham, świnia i go zgłosi do HR. Nadal się śmieję.
#niebieskiepaski #rozowepaski #pracbaza #truestory
@dolOfWK6KN: oboje sie zachowali jak na chlew obsrany gownem przystalo
@dolOfWK6KN: mimo jej #!$%@? zachowania mógł te drzwi trzymać aż przejdzie i jej poprostu powiedzieć, że wcale nie musi być hamska
@dolOfWK6KN: oczywiście że mógł jej #!$%@? przecież to chlew obsrany gownem
A jaki miał powód żeby nie oddać?
Nie zesraj się. Bycie bucem = reakcja.
Tak bylo. Wez proszki od glowy.