Wpis z mikrobloga

@johnmorra ten zakupilem na wagę w "Poczekajróży" ;p, za mniej więcej 3.50£ (promocja 50% off, jak na Angusa A. to dobra cena moim zdaniem) btw polecam stamtąd Rump steaka (AA). Jadlem z Tesco, asdy i sainsbury ale ten z Poczekajróży jest ihmo zdecydowanie lepszy nawet od tego z talerza powyżej :)
@cheeseandonion:

btw. szczerze Ci powiem, że ja kupuje teraz sirloina z lidla za 2.65 bodajże i jestem zaskoczony bo jest naprawde spoko. Inne mięso ogólnie kicha ale te steki jakoś mi wchodzą. Mojej panny znajomy pracuje jako butcher i czasami bierzemy od niego po mega promocji (dosłownie -50%) filety. Normalnie chyba jest 45f za kilogram... Obchodzę się z tym jak z jajkiem i może to moje plebejskie podniebienie ale jakiejś mega
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@johnmorra: smakuje Ci z Lidla? No i git :) jeszcze stamtad ich nie próbowałem, ale że bywam tam regularnie to z ciekawości kupię. Ja również nie wychowałem sie na kawiorze i kokainie :) Kupuje steki w waitrosie bo wiem mniej wiecej kiedy są promocje( oczywiscie każdy branch ma swoje pory) i dlatego też, ze w przeciwieństwie do innych sklepów moge kupić AA na wagę
No i ten rump, mmm :) jak