Aktywne Wpisy
blvckie +1555
To co widzicie na zdjęciu to kombajn - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi do 5 tys. zł. Heder na drodze publicznej może być transportowany tylko na wózku za kombajnem.
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
PoItergeist +1552
Poblokowany dojazd do pracy, do sklepu, do najbliższej wsi i miasta. Super! #protest #protestrolnikow #bekazpisu
Czego chcieć więcej? XD
#budownictwo #mieszkanie
@RoastieRoast: jak mieszkasz sam to ciężko samemu sobie halasowac.
A jak mieszkasz w dwie osoby to lepiej pomyśleć nad czymś większych bo są możliwości finansowe.
Do tej pory mieszkałem na wielkim metrażu w mieście na uboczu śląska, +-400m, wielki ogród, nawet #!$%@? konia mam na podwórku co żre trawe bo tyle jest #!$%@? z koszeniem. Jestem wychowany na wielkich przestrzeniach i w życiu nie poczułbym się tu klaustrofobicznie.
Przez słaby dojazd do nowej pracy szukałem małego mieszkanka,
@JBFC: kurde, przeciez to rata kredytu za wlasne mieszkanie...a tu wywalone obcemu czlowiekowi za mozliwosc pomieszkania, nie myslales, zeby ta kase na swoje wydac mieszkanie?
Wiem, że własne na kredyt się kalkuluje, ale życie to nie excel
@Zgredzimierz: To też trochę racja, to dla mnie checkpoint
Komentarz usunięty przez autora
@Thunderbird88: Ta, chyba w Piździszewie Górnym xD