@Harmonia: wiedziałam, że spadnie, dlatego umieściłam w komentarzu, żeby wpis nie poleciał.
@Dorrek: @Exevo_gran_mas_flam: @Graf_Spee: z drugiej strony, to pokazuje, jak bardzo kiepska jest selekcja do moderacji na wykop.pl. Gdzie modek (może już nim nie jest), nazywa ludzi: śmieci, zwierzęta. No #jprncz.
@Deykun: no już kolego, nie mam nic do Ciebie, żałuję tylko, że takich ktoś, jak Ty - z takimi poglądami, jak Ty - i nienawiścią do odmiennie myślących był/jest moderatorem tak dużego serwisu społecznościowego, jakim jest wykop.pl
@DurzyPszypau: Deykun był na 100% moderatorem. Po inbie chyba wyleciał, a @a__s robiła casting na nową ekipę. Nie wiem właśnie, czy się ostał, czy go wykopano.
@DurzyPszypau: o widzisz, już nie jest. Była duża inba za stronniczość. Teraz jest mniejsza stronniczość, ale cóż, jeśli kierownictwo ma lewicowe poglądy, nie liczyłabym, że moderacja będzie bezstronna.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Dorrek: @Exevo_gran_mas_flam: @Graf_Spee: z drugiej strony, to pokazuje, jak bardzo kiepska jest selekcja do moderacji na wykop.pl. Gdzie modek (może już nim nie jest), nazywa ludzi: śmieci, zwierzęta. No #jprncz.
źródło: comment_OhMxP78PnDxCVOlYj7w8EPEGQXoaNne6.jpg
PobierzAlbo, że jednak jak się pracuje z najgorszym sortem wykopków pod tagiem #moderacjacontent to się słusznie zaczyna gardzić społeczeństwem. (✌ ゚ ∀ ゚)☞