@mat9: Shadowbana dostaje się za to, gdy dużo osób doda cię na #czarnolisto, a na tym portalu z dykty może być tak, że banda trolli codziennie dodaje na #czarnolisto @dzidek_nowak a następnego dnia to cofa, żeby zaraz znowu dodać i portal znowu przyznaje mu shadowbana.
A co do tego, że dwóch wpisów nie widać, do wiedz OPie, że shadowbany są
@Strzelec_Kurpiowski: Myślę, że bardziej prawdopodobne jest to, że to pewna grupa lobbująca za lgbt na wykopie, której nazwa zaczyna się na "N" robi takie zabawy ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Ktoś mi powie dlaczego dalej w Europie i innych krajach na świecie dalej akceptuje się islam? Jest to chora wiara która w swoich założeniach gwałci wszystkie prawa człowieka i żadne p---------e o równości tego nie zmieni. #iran #islam
18/100
źródło: comment_QvIqc0Vxn3Z1xdaSQNZbzULsRGSgec3h.jpg
Pobierz@mat9: Shadowbana dostaje się za to, gdy dużo osób doda cię na #czarnolisto, a na tym portalu z dykty może być tak, że banda trolli codziennie dodaje na #czarnolisto @dzidek_nowak a następnego dnia to cofa, żeby zaraz znowu dodać i portal znowu przyznaje mu shadowbana.
A co do tego, że dwóch wpisów nie widać, do wiedz OPie, że shadowbany są
@Strzelec_Kurpiowski: Myślę, że bardziej prawdopodobne jest to, że to pewna grupa lobbująca za lgbt na wykopie, której nazwa zaczyna się na "N" robi takie zabawy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)