Wpis z mikrobloga

@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: koleżanka zadzwoniła kiedyś (oczywiście ze swojego telefonu) do swojej mamy żartując ze ukradli jej telefon, ta już chciała dzwonić na policję. kiedy koleżanka powiedziała jej żeby sprawdziła z jakiego numeru dzwoni dopiero po kilku minutach się uspokoiła.
za każdym razem gdy wspominamy tę historię śmiechom nie ma końca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja kiedyś szukałem telefonu rozmawiając przez niego ()

@czy_pisiont: A to akurat norma - rozmawiasz przez telefon, macasz się po kieszeni i tekst "k---a, czekaj, chyba zgubiłem telefon" XD
  • Odpowiedz
@drylownicadomalin: ja ostatnio jadąc samochodem myślałem, że zostawiłem telefon w domu, tylko dlatego, że nie miałem go w kieszeni. Oczywiście nie przeszkadzało mi to korzystać z nawigacji w telefonie przyczepionym do szyby.
  • Odpowiedz
@drylownicadomalin: moim najwyższym szczytem wszystkiego jeśli chodzi o poszukiwania telefonu to:

- rozmawiam z różową przez telefon
- zaczynam szukać telefonu bo zaraz będę musiał potwierdzić transakcję w aplikacji bankowej
- brain.exe has stopped working
- kochanie, wiesz co, ja zadzwonię do Ciebie za parę minut tylko telefon znajdę
- co ja właśnie o-------m?
  • Odpowiedz
@drylownicadomalin: No to dzisiaj w sumie miałem podobnie. Nie znalazłem telefonu ani w tym schowku, co zawsze, ani w kieszeni, więc od razu tekst „k---a, gdzie ja mam telefon”. Na szczęście kolega, z którym jechałem, zwrócił mi uwagę, że 10 minut wcześniej przełożyłem go, żeby sięgnął do niego kabel z ładowarki.

Za to klucze to już niepoliczalną liczbę razy szukałem po kieszeniach, mając je w ręce. Specjalnie przekładam palec przez
  • Odpowiedz
@drylownicadomalin: Wziąłem szczoteczkę do zębów i antyperspirant po czym psiknąłem dezodorantem na szczoteczkę .Momentalnie zrozumiałem , że jest coś nie tak uśmiechnąłem się tylko do lustra:P. Pastę do zębów też klika się jak dezodorant.Pamięć mięśniowa zadziałała ale oczy zobaczyły , że nic nie wyszło po kliknięciu:P https://www.ceneo.pl/14236043
  • Odpowiedz