Aktywne Wpisy

opinel +291
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

OXXO DEMO
Hej Mireczki, mam dla Was demo mojej nowej gry logicznej (premiera już 7 Sierpnia). Mogę Was prosić o sprawdzenie czy wszystko działa?
Podczas premiery będzie #rozdajo i #rozdajosteam tak że zachęcam do plusowania / komentowania tego wpisu, to zawołam żebyście nie przegapili :)
Dajcie znać czy Wam się podoba! :)
Pozdróweczki
Chomiczek
#gry
źródło: comment_kHQBK4KYbpReciedGryEmWumeXWydYGI.jpg
Pobierzmogę zapytać co było niezrozumiałe?
Kilka uwag:
1. Dodajcie przesuwanie w sposób - klik na obiekcie => klik na miejscu docelowym.
2. Responsywność, przynajmniej u mnie, nie chodzi to tak płynnie jak chodzić powinno.
Poza tymi dwoma[naprawdę drobnymi i niezmieniającymi odbioru] uwagami - duży plus, przyjemnie wygląda, przyjemnie się relaksuje człowiek.
Was - robię to sam :D:D:D
co do 1: niestety się nie da, bo później w grze są większe klocki, zobaczysz :)
2: jaki masz komputer? kurcze, ta część powinna
@omx: Właśnie skończyłem całość, fakt, oprócz większych klocków jeszcze kilka innych niespodzianek :)
@omx: Odpaliłem to na Intel i3-3220, firefox. Nie chodzi źle! Po prostu tak troszkę jakby hmm
Brawa za projekty poziomów, bo mechanika to połowa zabawy, a wymyślenie zagadek to dopiero schody...
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.hamsteroncoke.scalak%26hl%3Dpl%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dscalak%2Bgoogle%2Bplay%26pcampaignid%3DAPPU_1_ANUxXaKKDuaJwPAP-8iGqAs&ved=2ahUKEwiiiouDmsHjAhXmBBAIHXukAbUQ5YQBMAB6BAgKEAI&usg=AOvVaw1IDolVWBzPIzCo4vGivc3F