Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +67
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
dabi +447
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Szukam auta:
- do ok. 50-60 k zł,
- przebiegi roczne granicach 45-60 k km (80% trasa drogi ekspresowe),
- jeżdżę głównie sam, czasem z jednym pasażerem, bardzo rzadko w 4 osoby,
- chciałbym, aby auto było stosunkowo młode (max 6 lat),
- miejsce na kubek i popielniczka dość istotne ( ͡º ͜ʖ͡º)
- chcę silnik benzynowy z automatyczną skrzynią biegów (skrzynią nie jest wymogiem koniecznym)
- kategorycznie odpada VAG
- nadwozie bez znaczenia ( odpada cabrio i kombi)
Do tej pory rozważałem hondę Accord VIII 2.0 manual.
Jak macie jakieś ciekawe propozycje to wrzucajcie.
#motoryzacja #samochody #auta
Peugeot 508 diesel automat. Są spoko. Insignia też powinna być ok - diesele są ok, automaty trochę zamulają. Mówię o Insignii 1.
Poza tym auto dość tanie w eksploatacji i przyjemne dla oka.
@automatykwformie: Kolega na wstępie odrzucił najlepszą możliwą opcję aut niestety bo VAG w tej kategorii góruje. Za tą cenę dostał byś 2.0 TDI passata z trochę większym przebiegiem ale za to czułbyś się w nim jak w samochodzie, nie jak
Ja wlasnie mam na sprzedaz 2.4 z 2004, 300kkm nalatane. Jeździlem tym 3 lata a jedyna poważna awaria to wymiana przepustnicy za 300PLN.
@automatykwformie: Jak widzisz te przebiegi w kontrze do benzyny? Ja bym wzial jakiegis wysokolitrazowego diesla.
BMW. 3, a moze 5. 3 litry na szesciu garach w rzedzie. Niezbyt wysilone. Mioim zdaniem to by pyklo.
Nowa ceed albo stinger ? do 50k? słabo to widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT: Nie
Ja miłośnikiem passata nie jestem. Wolę audi a6 lub bmki 5 serii ale też parafię go docenić przez pryzmat niezniszczalnych jednostek 1.9tdi i nowych 2.0