Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
#motoryzacja #audi
Roznia sie ceny? Czy np za #!$%@? audiczke placisz 2500 a za gownoskode 2100 xD
Albo np na 6 lat (raczej nie zmieniam aut, ostatnim jezdzilem 8 lat)
Oni daja jakies rabaty czy taka cena jak wyjdzie w konfiguratorze to sie placi?
@Messix: Patrzylem w VW, na ich stronie sa rozne kalkulacje i sie za #!$%@? nie oplaca. Chyba ze jakis golf maly czy jakas tania skoda to spoko. Poza tym raczej nic innego specjalnie mi sie nie podobalo szczerze mowiac. Tylko w Audi jest ten program APL dla os. prywatnych z niska rata
Moj leasing 2900zl brutto bez zadnej wplaty wlasnej, czyli ok. 100k wyjdzie po trzech latach. Liczac w druga strone te auto uzywane ktore bym kupil, za 5 lat tez bym sprzedal ze strata ok 100-120k pewnie wiec na podobne wychodzi, tylko ze tu jezdzisz nowym.
Moze jak to programowanie jednak rozumiem to samemu będę sobie mógł pozwolić na nowe Audi ;)
Bo patezylem teraz na skode i np octavia rs czelendz ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2.0 benz niby 240 koni
Z opcji to w sumie minimum, lakier metalik, najlepsze audio i navi, bez jakichs asystentow parkowania, pasow ruchu i innych glupot
To pokazalo cos kolo 150k i rata miesieczna ni y 1500 ale nie podalo na ile i jaka wplata wlasna
I ciekaw jestem jak to
Komentarz usunięty przez autora
A nie mozna dali placic xD
@eaxene: Tak dokladnie
@eloar: Nie daja rabatu ani grosza na APL na os.prywatne
@Messix: Mam duzo dobrych klientow, z roznych firm, z roznych krajow, a m.in. glownym moim klientem jest gosciu z Tesli i gosciu ktory ma interes z chinczykiem z Aliexpress :P