Aktywne Wpisy
WielkiNos +163
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +414
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Boję się małżeństwa i życia we wspólnym domu z kobietą, ponieważ roszczeniowa postawa, parcie na zabawę, dynamikę, atrakcje, rozrywki, wieczne oczekiwanie czegoś i obwinianie, jest domeną już niema każdej kobiety. Mam już tak s---------ą psychikę przez to czego doświadczam w związkach i w relacjach z kobietami, że zwyczajnie boje się. Chciałbym założyć rodzinę, ale dzisiaj no k---a nie dogodzisz na dłuższą metę żadnej. Non stop oczekiwania i wybrzydzanie. Już nie wystarczy zwykle życie. Nawet danie domu, stabilizacji, brak kredytu i względne wygody, to jest cały c--j. Kobiety chcą życia jak z filmów i zapewniania ciągłych atrakcji. To jest jak opieka nad dzieckiem, któremu trzeba ciagle kręcić karuzelę, chociaż nie masz juz siły. Tylko, że z dzieckiem jest o tyle lepiej, że ono się ciebie słucha i nie odejdzie do innych rodziców. A baba utopi cię w łyżce wody, obwini za wszystko i odejdzie, często rujnując finansowo.
Walnijcie wy się w łeb! Bo to jest dramat co się dzisiaj d--------a zwłaszcza w dużych miastach.
#zwiazki #slub #rozowepaski #p0lka #logikarozowychpaskow #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Normalni ludzie raczej wiedzą że będą się kochać nie tylko za kilka miesięcy, ale nawet do końca życia. Nie widzę tu logicznego wyjaśnienia dlaczego małżeństwo to patologia.