Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Polki slyna na swiecie z tego ze sa tanim (lub darmowym) miesem do ruchania. Kazda (no prawie kazda) p0lka dzisiaj da d--y na pstrykniecie palcow byle ciapowi czy murzynowi za drinka albo w ogole za nic bo "soooo exotic you know".
Caly swiat traktuje nasze krajanki jak cos na czym mozna sie powyzywac na wakacjach a pozniej wrocic do swoich prawdziwych szanujacych sie kobiet. Polki ktore zakladaja pozniej rodziny zakladaja je z samcami beta bo zaden szanujacy sie mezczyzna nie bedzie traktowal dziewczyny po erasmusie powaznie.
No i wlasnie tu moje pytanie:
Jakiej narodowosci? rasy? klasy? :-) kobiety nam zostaly? Jakie sa wasze preferencje? Gdzie macie zamiar szukac powaznej partnerki zyciowej jak juz skonczycie zabawe p0lkami i zdecydujecie sie zalozyc rodzine?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #pytanie #gownowpis
Alternatywa dla p0lki
@R2D2_z_Sosnowca: @Yukio_Mishima: @wykopowy_brukselek: @overjoyed:
#quiffersniffers ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To o was? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie mnie poprawiaj popraw reszte swiata
na portalu ze smiesznymi obrazkami zabijam czas przed snem
spierdaIaj elo ( ͡° ͜ʖ ͡°)