Aktywne Wpisy
thorgoth +363
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Polki slyna na swiecie z tego ze sa tanim (lub darmowym) miesem do ruchania. Kazda (no prawie kazda) p0lka dzisiaj da d--y na pstrykniecie palcow byle ciapowi czy murzynowi za drinka albo w ogole za nic bo "soooo exotic you know".
Caly swiat traktuje nasze krajanki jak cos na czym mozna sie powyzywac na wakacjach a pozniej wrocic do swoich prawdziwych szanujacych sie kobiet. Polki ktore zakladaja pozniej rodziny zakladaja je z samcami beta bo zaden szanujacy sie mezczyzna nie bedzie traktowal dziewczyny po erasmusie powaznie.
No i wlasnie tu moje pytanie:
Jakiej narodowosci? rasy? klasy? :-) kobiety nam zostaly? Jakie sa wasze preferencje? Gdzie macie zamiar szukac powaznej partnerki zyciowej jak juz skonczycie zabawe p0lkami i zdecydujecie sie zalozyc rodzine?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #pytanie #gownowpis
Alternatywa dla p0lki
Ktoś tu ładnie i bardzo cwanie rozpierdziela społeczność albo bylo tak od dawna i ja jestem niedoświadczony
Komentarz usunięty przez moderatora
@wykopowy_brukselek: chodzi o to, ze odsetek k---w wsrod polek jest wiekszy, a nie o to, ze wszystkie 15 milionow sie puszcza, to chyba logiczne, nie? Polki mają taką opinię zagranicą, możemy się na
Q. Why don't polish women use vibrators?
Komentarz usunięty przez autora
@wykopowy_brukselek: mizogonia odnosi sie do wszystkich kobiet a my nie lubimy tylko p0lek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
poza tym ze Tajki sa duuuzo ladniejsze od p0lek
oni maja dokladnie taki sam problem jak Polacy bo ich kraj jest traktowany jak swiatowy b----l a na widok tajskiej kobiety wszyscy na swiecie reaguja podobnie jak na p0lki
Problem w tym ze caly swiat jedzie sobie poruchac na Tajlandie albo do PL (albo Polki same przyjezdzaja do nich) a pozniej wracaja do swoich kobiet a my nie bardzo mamy
Komentarz usunięty przez autora