Wpis z mikrobloga

Hej mircy! Mamy wakacje wiec temat wakacyjny.
Polki slyna na swiecie z tego ze sa tanim (lub darmowym) miesem do ruchania. Kazda (no prawie kazda) p0lka dzisiaj da d--y na pstrykniecie palcow byle ciapowi czy murzynowi za drinka albo w ogole za nic bo "soooo exotic you know".
Caly swiat traktuje nasze krajanki jak cos na czym mozna sie powyzywac na wakacjach a pozniej wrocic do swoich prawdziwych szanujacych sie kobiet. Polki ktore zakladaja pozniej rodziny zakladaja je z samcami beta bo zaden szanujacy sie mezczyzna nie bedzie traktowal dziewczyny po erasmusie powaznie.

No i wlasnie tu moje pytanie:
Jakiej narodowosci? rasy? klasy? :-) kobiety nam zostaly? Jakie sa wasze preferencje? Gdzie macie zamiar szukac powaznej partnerki zyciowej jak juz skonczycie zabawe p0lkami i zdecydujecie sie zalozyc rodzine?

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #pytanie #gownowpis
Homodoctus - Hej mircy! Mamy wakacje wiec temat wakacyjny.
Polki slyna na swiecie z ...

źródło: comment_IeZMHeXFM6ewHQMOIbgnucY01mpIfy6Q.jpg

Pobierz

Alternatywa dla p0lki

• Ukrainka / Bialorusinka 40.5% (534)
  • Dziewczyna z zachodu 6.6% (87)
  • Azjatka 21.2% (280)
  • Czarna czekoladka 4.6% (61)
  • Przejde na islam i biore ksiezniczke Persji 6.2% (82)
  • Latynoska 11.8% (156)
  • Jestem beta biore p0lke po murzynach 9.0% (118)

Oddanych głosów: 1318

• 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Homodoctus to wszytko przez pompowanie ego polkom i wzrost hipergamicznych zachowań przez media TVN i innych tfu
Ktoś tu ładnie i bardzo cwanie rozpierdziela społeczność albo bylo tak od dawna i ja jestem niedoświadczony
  • Odpowiedz
w kadej narodowosci sa swietne kobiety i ta jazda po Polkach na wykopie jest totalnie bez sensu

jasne, na bank sa karyny ktore lubia sie puszczac, ale co z tego? od razu 15 milionow Polek jest puszczalska

@wykopowy_brukselek: chodzi o to, ze odsetek k---w wsrod polek jest wiekszy, a nie o to, ze wszystkie 15 milionow sie puszcza, to chyba logiczne, nie? Polki mają taką opinię zagranicą, możemy się na
  • Odpowiedz
@Homodoctus: taa, myślicie że tylko polki takie są. Jak sobie przypomnę studia i hiszpanki/portugalki z erazmusa to powiem, że nie trzeba było tygodnia aby ładnie się zaaklimatyzowały. Różnica jest taka, że taką maja kulturę. Bolcują się od mniej więcej 15stki, otwarcie o tym rozmawiają, wymieniają się poglądami.
  • Odpowiedz
@Homodoctus: p---------a o p000lkach nie komentuje, natomiast nie jesteśmy niestety najładniejszą nacją na świecie a te p---------e o pięknych polkach to w ogóle bzdury. Szwedki/rosjanki/ukrainki/hiszpanki/włoszki/czeszki no multum nacji bym wymienił wśród których kobiety wyglądają lepiej
  • Odpowiedz
@putinex: tak wlasnie sie zastanawiam nad tymi Tajkami i Tajami
oni maja dokladnie taki sam problem jak Polacy bo ich kraj jest traktowany jak swiatowy b----l a na widok tajskiej kobiety wszyscy na swiecie reaguja podobnie jak na p0lki

Problem w tym ze caly swiat jedzie sobie poruchac na Tajlandie albo do PL (albo Polki same przyjezdzaja do nich) a pozniej wracaja do swoich kobiet a my nie bardzo mamy
  • Odpowiedz