Wpis z mikrobloga

@zelaznymezczyzna11: Nie tyle dziecinne co nie modne raczej. Zależy jeszcze od samej koszuli, rodzaju kraty i całokształtu, ale obecnie moda jest dość posrana i raczej odpadają.
Masz jakies koleżanki? Najlepiej przejść się z jakąś na zakupy żeby doradzała, albo przejdź się do galerii, centrum miasta usiądź na ławce i obserwuj jak chodza ludzie ubrani. Najlepiej po parach bo wtedy często kobiety doradzają mężczyznom + masz dowód że taki ubiór nie jest
- zaprzestanie użalania się nad sobą

- zakupy ubrań modnych marek (cropp itp)

- mycie włosów 3x dziennie

- mycie twarzy 10x dziennie

- nauczyć się grać na instrumencie

- oglądać Uciekające Kurczaki raz dziennie

@tomasz-terlecki:
-podjęcie drobnych ale systematycznych działań budujących wartość i samoocenę - rób coś co spowoduje, że będziesz z siebie dumny
-ryja ani sylwetki ciuchami nie zmienisz, od ciuchów nie zmieni Ci się mina jaką masz, od
@tomasz-terlecki: mycie twarzy tyle razy dziennie moze ci zaszkodzic, ziomie, dwa razy plus krem nawilzajacy, a jesli masz problemy ze skora to mi bardzo pomogly dieta i tabletki normatabs (najtaniej zamowic na doz, ja mialam wrecz tradzik po odstawieniu anty i bardzo mi pomogly w 3 miesiace, nadal biore zeby sie ustabilizowac). To samo wlosy, czesciej niz raz dziennie to juz przesada.