#anonimowemirkowyznania Mirasy jak to jest z tymi #zwiazki Generalnie jestem podobno fajnym facetem, mam sporo kasy, ciekawe hobby, jestem znany w towarzystwie, nieźle tańczę i nie mam problemów z pewnością siebie, a jednak nie mogę znaleźć partnerki. Zazwyczaj słyszę, że jestem "dobrym chłopakiem, ale nie ma między nami chemii".
W sumie moje życie jest idealne - jestem przyzwyczajony do osiągania swoich celów i jedyne, czego jeszcze nie udało mi się dopiąć to wlaśnie jakaś fajna osoba, z którą można spędzić życie, Strasznie mnie to demotywuje - zwłaszcza, że często widzę np. na facebooku jakąś patologię ze szkoły, która już jest po ślubie i ma dzieci. Próbowałem szukać jakchś znajomości, często bawie się w klubach i tańczę z dziewczynami, ale generalnie są albo zajęte, albo niezainteresowane, albo głupie. Nie wiem skąd wy bierzecie te #rozowypasek ( ͡°ʖ̯͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Twoje zycie nie jest idealne bo nie masz rozowej, ktora chcialbys miec. Osiagasz cele, co jest super, ale moze sam sobie stawiasz za wysokie poprzeczki w przypadku rozowych? Po co to pisze? Bo jak uzmyslowisz sobie, ze Twoja sytuacja nie jest taka piekna, to moze wezmiesz sie na powaznie do roboty i postarasz sie to naprawic. Zakladajac ze wszystko jest zajebiste czlowiek zyje w chmurach i nie mysli trzezwo
@AnonimoweMirkoWyznania: problem tkwi w tym, że jesteś "dobrym chłopakiem". Patrząc na podobne historie o których słyszałem i sam przeżyłem, najprawdopodobniej chodzi o to, że musisz wyrobić sobie od początku w oczach dziewczyny wartość. Możesz pokazać, że nie zależy Ci tak bardzo na jakiejś dziewczynie, podejść z dystansem do waszej relacji. Ja osobiście polecam kanał Pawła Grzywocza. Tam znajdziesz całą masę informacji jak należy zachowywać się wobec potencjalnej partnerki.
@AnonimoweMirkoWyznania: Po klubach to ja bym ci raczej odradzał szukać różowej mirku... Jak będziesz się rozwijał, dbał o swój wygląd to prędzej czy później musisz znaleźć kogoś wartościowego, jak tak nie będzie to znaczy że jest jakiś inny problem w tobie o którym nie mówisz bo innej opcji nie ma. No i nie staraj się za bardzo bo one lubią to wykorzystywać ( ͡~ ͜ʖ͡°)
WiedźmińskaLoszka: @AnonimoweMirkoWyznania: to bardzo proste OPie. Mowi sie, ze to faceci wyrywaja laski ale to sciema. Tez bylem jak ty. Dobry chlopak ale ten seba to daje emocje. Zmienilem sie. Zaczalem byc cwaniakiem i chamem. Te same laski same zaczely do mnie uderzac. Im mocniej je olewam i jestem bardziej chamski tym one mocniej pchaja sie na bolca. I zaraz ktos powie, ze to zwykle szlaufy. Otoz nie. To
OP: @Papierek_po_ziemniaku podobno nie jest źle - według znajomych różowych lepszy niż wpokowi celebryci ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°) Zresztą mam kumpli, którzy nie są wręcz brzydcy (np. otyli), a mają fajne loszki.
@komornik_sadowy_za_podatek_VAT Myślę, że to nie to. Miałem sytuacje, że np. różowe dzwoniły i chciały się spotkać na już, a ja miałem w------e, bo cośtam. Nie jestem
Mirasy jak to jest z tymi #zwiazki
Generalnie jestem podobno fajnym facetem, mam sporo kasy, ciekawe hobby, jestem znany w towarzystwie, nieźle tańczę i nie mam problemów z pewnością siebie, a jednak nie mogę znaleźć partnerki. Zazwyczaj słyszę, że jestem "dobrym chłopakiem, ale nie ma między nami chemii".
W sumie moje życie jest idealne - jestem przyzwyczajony do osiągania swoich celów i jedyne, czego jeszcze nie udało mi się dopiąć to wlaśnie jakaś fajna osoba, z którą można spędzić życie, Strasznie mnie to demotywuje - zwłaszcza, że często widzę np. na facebooku jakąś patologię ze szkoły, która już jest po ślubie i ma dzieci.
Próbowałem szukać jakchś znajomości, często bawie się w klubach i tańczę z dziewczynami, ale generalnie są albo zajęte, albo niezainteresowane, albo głupie. Nie wiem skąd wy bierzecie te #rozowypasek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Dla klubowej 10/10 masz za mało pieniędzy, za mało władzy i za słabo wyglądasz.
Dla szarej myszki jesteś klubowym podrywaczem z przerośniętym ego.
podobno nie jest źle - według znajomych różowych lepszy niż wpokowi celebryci ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Zresztą mam kumpli, którzy nie są wręcz brzydcy (np. otyli), a mają fajne loszki.
@komornik_sadowy_za_podatek_VAT
Myślę, że to nie to. Miałem sytuacje, że np. różowe dzwoniły i chciały się spotkać na już, a ja miałem w------e, bo cośtam. Nie jestem