Aktywne Wpisy
mefju1 +1030
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla

placebo_ +274
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

źródło: comment_Imf4aSAGqwcCjkP5EfSv4u3HSgJHK3wh.jpg
Pobierzu mnie juz nawet biorą dobrze rokujących z średnim po kursach z PUP bo tani xD
źródło: comment_YGWisIlYr9Oq7hiiVG29iCA7pMWCEGTb.jpg
PobierzNp w tym roku sabre trollowoło juniorów, że otrzymali 1800 CV
https://www.facebook.com/SabrePoland/photos/a.752396781560642/1554540384679607/?type=3&theater
to bejt, praca w IT jest dla każdego, wystarczy chcieć xD
@michalsedziwoj: każdy kto siedział chociaż chwile w net(core asp) to wie że to co piszesz to bzdety. Ogarniesz podstawy podstaw. Gwarantuję ci że po 3 miechach 98% polegnie na prostych pytaniach z platformy i architektury oprogramowania. I odsiewać będą na juniorów tych co myślą a nie znają parę zwrotek w net core. Bo junior ma myśleć a reszta się sama ułoży. Czytaj pojedyncze procenty.
ja robie w zwyklej firmie zaopatrujacej w oprogramowanie przedsiebiorstwa z roznych branż, zadne korpo normalne biuro zatrudniajace 20 osob a zleceń tyle ze trzeba wybierac, bajońskie kwoty za obsługę i projekty kolejnych systemy do inwentaryzacji, fakturowania i kontroli ktore sa robione taśmowo, dla mnie to smieszne @Jacob