Aktywne Wpisy
sruba_m3 +38
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz
jestembutem +4
Czy są tu jacyś ludzie 35+?
#kiciochpyta
#kiciochpyta

źródło: comment_Imf4aSAGqwcCjkP5EfSv4u3HSgJHK3wh.jpg
Pobierzu mnie juz nawet biorą dobrze rokujących z średnim po kursach z PUP bo tani xD
źródło: comment_YGWisIlYr9Oq7hiiVG29iCA7pMWCEGTb.jpg
PobierzNp w tym roku sabre trollowoło juniorów, że otrzymali 1800 CV
https://www.facebook.com/SabrePoland/photos/a.752396781560642/1554540384679607/?type=3&theater
to bejt, praca w IT jest dla każdego, wystarczy chcieć xD
@michalsedziwoj: każdy kto siedział chociaż chwile w net(core asp) to wie że to co piszesz to bzdety. Ogarniesz podstawy podstaw. Gwarantuję ci że po 3 miechach 98% polegnie na prostych pytaniach z platformy i architektury oprogramowania. I odsiewać będą na juniorów tych co myślą a nie znają parę zwrotek w net core. Bo junior ma myśleć a reszta się sama ułoży. Czytaj pojedyncze procenty.
ja robie w zwyklej firmie zaopatrujacej w oprogramowanie przedsiebiorstwa z roznych branż, zadne korpo normalne biuro zatrudniajace 20 osob a zleceń tyle ze trzeba wybierac, bajońskie kwoty za obsługę i projekty kolejnych systemy do inwentaryzacji, fakturowania i kontroli ktore sa robione taśmowo, dla mnie to smieszne @Jacob