Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ichaerbledd: Nigdy za pierwszym gdzie trzeba zrobić pewien szczególny chain questów szczególnie w Bloodborne, w ds3 jedynie przyfarciłem nauczony doświadczeniem przeszukiwałem wszystko i czytałem dosłownie wszystko znalazłem oczy strażniczki
  • Odpowiedz
@Ichaerbledd: w sekiro po jednej rozmowie poszukałem o co dokładnie chodzi w ds3 wątek serris też pomagałem sobie sieci ds2 nie pamiętam a tak to za którymś przejściem robiłem sam
  • Odpowiedz
@Pozytron: A dla mnie to właśnie przerost formy nad treścia :) mówię to jako wielki fan BB, który przeszedł kilkukrotnie + lochy kielicha oraz ukończył DS 2 i 3. Im jestem starszym tym coraz bardziej traktuje gry jaki medium do przyjemnego spędzania wolnego czasu, którego niestety ma się coraz mniej i czasem jak w tygodniu znajdę 2/3/4 h na granie to jest rewelacja. I zaczął mnie bardzo irytować fakt, gdzie
  • Odpowiedz
@Pozytron co do lore to jest to moim zdaniem genialny zabieg wykorzystania wrodzonej u homo sapiens tendencji do łączenia faktów. Ma to jakąś tam swoją nazwę, tak powstała nauka, technologia, na tym samym mechanizmie żerują teorie spiskowe itp.

Konwencjonalna fabuła nigdy nie będzie tak satysfakcjonująca dla odbiorcy jak łączenie porozrzucanych kropek w większą całość.

A co do Wieśków to mnie, jako też starego gracza, niewiele tam jest w stanie zachwycić. W3 to taki
  • Odpowiedz