Aktywne Wpisy
xfin +29
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +42
Dzień dobry
Czy te wszystkie dostępne susze to prawdziwa medyczna m-------a, czy ściema?
Widzę nawet pełno aukcji na allegro roślin z wysoką zawartościa C-D i z thx poniżej 0,2%.
Babcia ma nawrót nowotworu i ciągle musi brać leki na ból, czy to mogłoby pomoć?
Jeśli tak to w jakiej formie? Olejek, czy susz + waporyzer?
#m-------a #medycznamarihuana #c-d #thc #rak #nowotwory
Drugie połączenie raczej nastrój , odprężenie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wszystkie te susze konopi sprzedawane online po 50zl/g nie maja wogole THC. Wystarczy przeczytac opis i bys wiedzial co oni sprzedaja.
Jesli twierdzisz inaczej to pokaz mi sklep ktory sprzedaje konopie z THC>0.2%.
@blindguardiano: Pisałem o aptecznej.
To g---o z allegro za 50zł za pół kilo to przemysłowa, która nie nadaje się przecież do palenia czy waporyzacji (mogę się mylić).
https://www.vapefully.com/pl/produkt/susz-konopny-4-procent-c-d-haze/
https://legalweed.pl/susz-c-d-silver-bud1
I ze nie widze miedzy ta z alegro za 50zl za pol kilo. A tutaj jest po 50zl za 1g.
Komentarz usunięty przez autora
Zazwyczaj ci od sklepów internetowych mają dojścia do upraw outdoorowych/indoorowych (wiem że jeden ze sklepów internetowych bierze od rolnika z Czech) i resztę ogarniają sami.
Tylko o fizyczne cechy obu roslin. Mi to wyglada, ze to jest po prostu ta sama roslina, moze trochu inaczej hodowana na przyklad indoor vs outdoor ale zawartosc THC i C-D jest dokladnie taka sama wiec po placic 15 razy wiecej?
A sklepy po prostu wyczuly biznes bo sie moda zrobila i sprzedaja ludziom cos co mozna kupic za grosze. A ten sklep
Ale i tak uważam że ten susz kupowany na kilogramy jest znacznie gorszej jakości, komu by się chciało to czyścić itp, więc częściowo słusznie doliczają sobie marżę, a częściowo na pewno jest to premia za modę.
C-D z internetu nie pomaga na nowotwory. Potrzebna jest m-------a z THC z apteki, przepisana przez lekarza.
I tutaj mam wrazenie, ze oni robia dokladnie to samo.
Ja sie chce dowiedziec czym te
@blindguardiano: Jak pójdziesz do restauracji, stek upadnie kelnerowi na ziemię, obsiądą go muchy, poda Ci na talerz, zjesz z grymasem, ale będzie
Przeciez to sobie mozna podjechac do rolnika co to uprawia i kupic swieze nawet. Nie trzeba kupowac na allegro.
Chce tylko wiedziec czy za cena w tych sklepach stoi cos wiecej niz tylko naciagany marketing. Wiec napisz konkretnie jesli masz wiedze albo napisz ze nie masz pojecia czy te rosliny(odmiany) sie roznia.