Wpis z mikrobloga

Ale też dziś cebuli dupsko pękło w lidlu, kolejka dluga daleko poza taśmę, na koncu ustawia sie kobieta w ciąży i jeszcze z malym dzieckiem kasa oczywiscie z pierwszeństwem dla ciężarnych - obserwuje z kasy obok ze januszki i grażyny już się gotują bo wiedzą że powinni przepuścić. Kobieta nawet slowem sie nie odezwala ze chce przejsc... Grażyna przed nią się odwraca i mowi i co mysli pani ze jest w ciąży to ktoś panią przepuści? I parskła.. ciężarna troche się zmieszała i mówi że ona nawet nie chciala się nikomu wpychać na co kasjerka oglosila komunikat ze kasa zamknięta, wstała z krzesła i drugą kasą obok przepuściła ciężarną kobiete do siebie aby ją obsłużyć pierwszą a na końcu taśmy ustawila kartke kasa nieczynna w efekcie czego Graża musiala z---------ć do innej kasy na koniec kolejki xD ale też morde zrobiła buraczaną i pod nosem sapała.
Myślałem, że tacy bohaterowie istnieją tylko w pastach na wykopie a tu taka sytuacja ;) oklasków nie było ale widziałem uśmiechy na twarzach innych osob. #truestory #lidl #janusze #cebulaki
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZnienawidziszMnie: w "moim" lidlu każda kasa jest z pierwszeństwem dla ciężarnych. Ostatnio śmiechłam bo kasjerka przez słuchawki mówi innej kasjerce, że zbliża się ciężarna i żeby jej kase otworzyć (lub ją obsłużyć pierwszą nie wiem dokładnie). Po czym nagle dodała "ok, nieaktualne. Jeszcze nie widziałam, żeby ktos tak szybko biegł do kasy jak ta pani w ciąży" XD
  • Odpowiedz
@ZnienawidziszMnie: Nie jestem w stanie uwierzyć, że tacy ludzie istnieją... Jak można parsknąć komuś obcemu w twarz ot tak bez przyczyny... Nie mówiąc już o przyczynie wskazanej wyżej... Ręce opadają.
  • Odpowiedz
@ZnienawidziszMnie: zaraz zlecą się mizogini wyzywający od madek, że ciąża to nie choroba i powinna stać, bo nic jej się nie należy albo najlepiej siedzieć w domu i się nie wychylać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bezi232: niestety sa i jest ich calkiem sporo. Spotykam takich ludzi bardzo czesto i sa to przewaznie ludzie od ktorych jestes zalezny. Najwazniejsze to sie nie uginac.
  • Odpowiedz
@kezioezio: to nawet nie o to chodzi. Raz jest to dobry chwyt matketingowy dla sklepu nie powiem calkiem przyjemny a z drugiej lepiej sie ciezarnej jak najszybciej ze sklepu pozbyc xD
  • Odpowiedz
@ZnienawidziszMnie: zawsze mnie smuci gdy widzę jak madki swoim chamstwem i roszczeniowością otrzymują to co chcą a jakiś czas później dostrzegam dobrą i porządną mamę która jest grzeczna, uprzejma a i tak zbierze od kogoś po dupie (,)
  • Odpowiedz
@imler1th: no zapiekła bo co mnie obchodzi zdrowie czyjegos nienarodzonego bombelka i jego matki? Chciala miec dziecko to niech sie liczy z niedogodnosciami, czemu mam jej ułatwiac zycie?
  • Odpowiedz
no zapiekła bo co mnie obchodzi zdrowie czyjegos nienarodzonego bombelka i jego matki? Chciala miec dziecko to niech sie liczy z niedogodnosciami, czemu mam jej ułatwiac zycie?

@kezioezio: Ciebie nie musi obchodzić, ale na szczęście musisz respektować regulaminy i postanowienia sklepu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz