Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +246
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
thorgoth +104
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Chciałbym znaleźć kiedyś różową, co nie będzie wymagała od faceta życia jak z serialu i instagrama:
żebyśmy czasem poszli na jedzenie do mcdonald lub baru mlecznego a nie tylko drogich restauracji;
żeby nie wymagała ode mnie ciuchów z vitkaca z wielkimi metkami, żeby się pokazać;
żeby czasem chciała wyjechać na weekend nad jezioro pod namiot, a nie tylko wycieczki zagraniczne;
żeby mnie nie wyśmiała gdy mam gorszy dzień i chcę się wyżalić;
żeby mnie nie porzuciła gdyby kiedyś podwinęła się noga: stracił pieniądze, zachorował, czy uległ wypadkowi;
żeby rozumiała, że facet w wieku 20+ lat nie można mieć wszystkiego, a jest to czas na dorobienie się;
żeby nie wymagała ode mnie wszystkiego jak na tacy, a chciała razem budować związek, rodzinę, majątek;
żeby ceniła czas spędzony razem, a nie to gdzie go spędzamy;
żeby patrzyła mi w oczy jak się widzimy, a nie w ekran telefonu;
żeby czasem sama pokazała zaangażowanie, a nie tylko biernie brała nazywając to związkiem.
@Nikczemny_Pomidor: Sugerujesz, że więcej niż 50% kobiet spełnia wszystkie wymienione przez opa cechy? xD Byłeś kiedyś z jakąś czy tak teraz sobie to wymyśliłeś? xDDD
Komentarz usunięty przez autora
żeby mnie nie wyśmiała gdy mam gorszy dzień i chcę się wyżalić
Tego to Ci nie da żadna kobieta, w myślach będzie Cię opluwała. Płaczemy tylko kumplom przy wódce, nigdy k---a przy kobietach. Uwierz mi, been there done that ;)
Gdzie słać sybi? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Nikczemny_Pomidor: XDDDDDDDDDDDD
Oczywiście, że jestem zczerwonopigułkowany bo nie jestem debilem i nie ignoruję faktów, ze swojego życia.