Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #feels

Chciałbym znaleźć kiedyś różową, co nie będzie wymagała od faceta życia jak z serialu i instagrama:
żebyśmy czasem poszli na jedzenie do mcdonald lub baru mlecznego a nie tylko drogich restauracji;
żeby nie wymagała ode mnie ciuchów z vitkaca z wielkimi metkami, żeby się pokazać;
żeby czasem chciała wyjechać na weekend nad jezioro pod namiot, a nie tylko wycieczki zagraniczne;
żeby mnie nie wyśmiała gdy mam gorszy dzień i chcę się wyżalić;
żeby mnie nie porzuciła gdyby kiedyś podwinęła się noga: stracił pieniądze, zachorował, czy uległ wypadkowi;
żeby rozumiała, że facet w wieku 20+ lat nie można mieć wszystkiego, a jest to czas na dorobienie się;
żeby nie wymagała ode mnie wszystkiego jak na tacy, a chciała razem budować związek, rodzinę, majątek;
żeby ceniła czas spędzony razem, a nie to gdzie go spędzamy;
żeby patrzyła mi w oczy jak się widzimy, a nie w ekran telefonu;
żeby czasem sama pokazała zaangażowanie, a nie tylko biernie brała nazywając to związkiem.
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

większość różowych jest taka

@Nikczemny_Pomidor: Sugerujesz, że więcej niż 50% kobiet spełnia wszystkie wymienione przez opa cechy? xD Byłeś kiedyś z jakąś czy tak teraz sobie to wymyśliłeś? xDDD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Kmil92: wszystko co wymieniles jest ok ale:

żeby mnie nie wyśmiała gdy mam gorszy dzień i chcę się wyżalić

Tego to Ci nie da żadna kobieta, w myślach będzie Cię opluwała. Płaczemy tylko kumplom przy wódce, nigdy k---a przy kobietach. Uwierz mi, been there done that ;)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta: co ty p--------z? Nie mowie, zeby trzymac w sobie emocje tylko po prostu nie uzewnętrzniać się za bardzo przy swojej kobiecie, bo cie podświadomie uzna za beciaka i idziesz w odstawkę

Oczywiście, że jestem zczerwonopigułkowany bo nie jestem debilem i nie ignoruję faktów, ze swojego życia.
  • Odpowiedz