Aktywne Wpisy
xiv7 +5
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 23.2% (61)
- Z wymiennymi ostrzami 18.3% (48)
- Elektryczna "3 kółka" 11.4% (30)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 47.1% (124)
EvineX +16
Chłop już stary ( ͡° ᴥ ͡°)
Takie pytanie z zakresu #mechanikasamochodowa w moim #bmw #e39 od dłuższego czasu miał ubytek płynu wspomagania. Gdy pompa wyła dolewalem płynu atf około 100ml co 1000km. Patrzyłem po wszystkich przewodach i sucho. Jednak w okolicy chłodnicy było pełno oleju. Postanowiłem więc wymienić chłodnice oleju. Po ściągnięciu widać było że jest cała zaolejona od góry. Olej jest praktycznie wszędzie, raczej nie jest to chłodnica skrzyni bo olej do góry by nie szedł.. Jednak gdy sprawdziłem ja pod wodą pod ciśnieniem to żadne bąbelki się nie pokazały.
I tu moje pytanie, czy jest możliwe że ciśnienie powietrza jakie wytworzylem jest niższe niż ciśnienie oleju które powoduje wyciek?
#hydraulika #mechanika
jak nie możesz znaleźć dziurki to po prostu wszystko umyj porządnie (np. srodkiem do mycia silnikow) i skręć kilka razy i dopiero szukaj nieszczelności