Wpis z mikrobloga

Znowu gram w Fallout 3, ta gra jest najlepsza. Do żadnej innej nie wracam tak często :D

Dodatków jeszcze nie znam zbyt dobrze więc tym bardziej mam ochotę wrócić do Point Lookout i The Pitt :)

Klimat w tej grze jest mega, uwielbiam przechadzać się nocami po ruinach Waszyngtonu...dopiero zacząłem grę i już nie mogę się doczekać aż znowu tam wrócę :D

#fallout #fallout3 #gry #staregry #nostalgia #klimat
SiemkaKtoPeeL - Znowu gram w Fallout 3, ta gra jest najlepsza. Do żadnej innej nie wr...

źródło: comment_LBlIEsspeUgo5CUiT5qSOkzauL0vlhxN.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiemkaKtoPeeL: F3 lepszy? Nigga please... Jedynie szanuję tę gra za całkiem udane otwarcie w nowym stylu, które obecnie zostało zrujnowane beznadziejnym F4 i 76, ale nie ma co się dziwić gdyżod F3 Bethesda idzie tym samym płytkim torem który już został spłycony do maksimum. Ale to NV zbiera laury za najbardziej dopracowanie formuły pierwszoosobowego Fallouta. Nie mówiąc o tej planszy i klimacie mocno nawiązującym do oryginalnego Fallouta mamy jeszcze tam
dr_gorasul - @SiemkaKtoPeeL: F3 lepszy? Nigga please... Jedynie szanuję tę gra za cał...

źródło: comment_AlG3ouuWG5NoeUihabVR4cgkEUdZ8foY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dr_gorasul: Przecież wiem że fajnie że jest rozbudowane wszystko w huja tylko że problem taki że tej grze brakuje klimatu, dali jakiś śmiesznych kowbojów i wioski z d--y jak te z minecrafta xDD

Fabuły to też nie ma jesteś jakimś pajacem który zgubił jakieś g---o i znajdujesz to g---o i co z tego że masz frakcje jak wszystkie są denne i słabe i chwile sobie grasz i zaraz koniec gry
  • Odpowiedz