Wpis z mikrobloga

Jest jeszcze jakaś taryfa na kartę gdzie u operatora wychodzi 20zł lub mniej za nielimitowane wszystko prócz Plusha? Bo interesuje mnie ich opcja za 25zł - połączenia, smsy, net 10gb i piąte doładowanie gratis czyli jak doładuje za 100zł to wychodzi mnie 20zł na 5 miesięcy. Plush mnie też kusi tym, że po przeniesieniu numeru, 3 miesiące mam gratis w opcji nawet na kartę. Czy Plush ma taki zasięg jak Plus czy Plusa jest traktowany bardziej priorytetowo? @Specjalista_Plus

Obecnie mam T-mobile za 25zł no limit i 10gb neta ale za mmsy trzeba płacić, nie ma też darmowego transferu na messengera, instagram itd. Brak takiej promocji jak 5-te doładowanie gratis

Orange ostatnio wyskoczyło z fajną opcją fire and forget - no limit i 1TB na rok za 300zł ale to też wychodzi 25zł na miesiąc

Mniejsi operatorzy jak a2mobile mają różne opinie...

#play #orange #tmobile #plus #njumobile #plush #telefony #siecikomorkowe #redbullmobile #gsm #mobilevikings #telekomunikacja #virginmobile #internet #internetmobilny
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@browaldo: Viking mobile? Jak chcesz możesz zarejestrować się z mojego refa :P 29.99, internet kumulowany co miesiąc jak masz włączone autodoladowanie, smsy i rozmowy bez limitu

Fb i messenger chyba darmowy z tego co wiem
  • Odpowiedz
@dizzydom: Nieco inaczej już, teraz wszystko bez limitów, a do tego 15GB z kumulacją lub 20GB bez kumulacji za 25zł. Jeśli @browaldo zależy na obniżeniu rachunku, to może zapraszać u nas. Za każdego nowego na pokładzie z Twojego polecenia jest stała zniżka, aż do całkowitego nie płacenia za telefon przy pięciu aktywnych znajomych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@browaldo: Witaj. Plush działa na tych samych nadajnikach co Plus. Możesz również aktywować Plush Internet Promo BS. Jest to pakiet za doładowanie (koszt 0 zł, ważność 30 dni), włączysz go kodem: *136 *11 * 01 #. W szczegółach wygląda to tak:
● 5 zł - 9,99 zł - 100 MB + FB,
● 10 zł - 19,99 zł - 1 GB + FB,
● 20 zł - 24,99 zł - 3 GB + FB,
● 25 zł - 49,99 zł - 10 GB + SM + 10 GB na YT,
● 50 zł - 99,99 zł - 20 GB + SM + 10 GB
  • Odpowiedz