Parę dni temu zaryzykowalem i kupiłem na allegro ogumienie w ilości 50sztuk. W opisie było że fajnie ładnie dyskretnie zapakują. Dziś doszło... ta naklejka TROCHĘ mnie niepokoi
@Qbanek1: jak szło pocztą to pamiętaj że Poczta Polska to państwowa spółka. odgórnie mają nakaz prześwietlania paczek i przebijania kondomów ku chwale wyższej dzietności
@pmub nie przychodzilo pol zakladu kupic gumke tylko jakies 30 osob (a zaklady moga miec 100 , 200, 500 osob i wiecej) jeden wzial 12 sztuk inny znow 20 sztuk. Podziel sobie 500 przez 30 i zobacz ile sztuk wyjdzie na glowe. To jest i tak malo :) a tak jak w temacie - chodzi o oszczednosc. Zamiast placic po 3 zl za gumke to wychodzilo ponizej zlotowki. A kasy nigdy
@Qbanek1 zamawiam od jednego sprzedawcy od 4 lat. Również paczki po 50 sztuk - durex, unimil czy pasante - wszystkie legitne, więc polecam ten sposób oszczędzania :)
PS. Z pierwszej paczki z 10-15% testowałem pod wodą czy szczelne i odpowiednie elastyczne.
@Manymouse: Był ostatnio artykuł za na allegro 95% butów to podróbki, nie zdziwiłbym sie gdyby z kondomami było to samo. A że wpadki nie zaliczacie bo macie słabą sperme albo słabo ruchacie że nawet podrobka gumy nie pęka
@samuraj24 na allegro działa oryginalny sklep durexa a ceny niższe niż w jakimkolwiek sklepie stacjonarnym i pomijamy pośrednika ;) więc jednak bezpieczniej
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
#heheszki #c---------------a #s-x #zakupy
PS. Z pierwszej paczki z 10-15% testowałem pod wodą czy szczelne i odpowiednie elastyczne.
Komentarz usunięty przez autora